0

Beleef een gezellige avond door een BBQ pakket of tapas te bestellen

Houdt u ook zo van buiten eten met het mooie weer? Geniet ook van een gezellige barbecue met vrienden en familie. Om het u gemakkelijk te maken kunt u bij een bedrijf als BBQenzo.nl een complete BBQ aan huis bestellen. Naast een BBQ pakket, kunt u bij deze specialist ook nog tal van andere arrangementen bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heuse Spaanse tapas avond? Bestel een arrangement bestaande uit diverse koude en warme tapas. Heerlijk voor een gezellige borrelavond. U kunt er zelfs authentiek tapas servies bij te bestellen. En drinkt u er graag een fles goede wijn bij? Ook deze bestelt u eenvoudig bij uw tapas arrangement.

Uw complete BBQ aan huis is voorzien van alles wat u nodig heeft

Bij BBQenzo.nl kunt u snel een BBQ pakket bestellen die volledig aan uw wensen voldoet. Ga voor een schotel met vlees, vis, stokbrood, salades en smeersels. Dit wordt zeker genieten! Het arrangement is inclusief professionele gasbarbecue, benodigdheden voor het barbecueën, borden en bestek. Deze hoeft u na afloop van de barbecue niet schoon te maken, dat doet de specialist voor u. U ontvangt dus alles wat u nodig heeft voor een complete BBQ aan huis. Zelfs de drankjes kunnen worden verzorgd. U kunt meteen aan de slag met barbecueën en hoeft na afloop alleen maar de borden terug in het krat te zetten. Superhandig!

U wordt volledig ontzorgd als u een BBQ pakket gaat bestellen

Als u volledig ontzorgd wilt worden, kiest u voor een BBQ pakket van de specialist. Ideaal als u geen zin heeft om de barbecue voor te bereiden. U geeft aan wanneer u wilt gaan barbecueën en welke BBQ-schotels u wilt hebben. De specialist zorgt ervoor dat zowel de barbecue als het allerlekkerste eten bij u thuis wordt afgeleverd. Elk BBQ pakket dat u bij deze specialist kunt bestellen bestaat uit vlees en vis naar keuze, aangevuld met brood, kruidenboter, sauzen en salades. Het BBQ pakket wordt gratis thuisbezorgd. Ook materialen om te barbecueën, borden en bestek worden meegeleverd. U hoeft dus niets voor te bereiden en kunt direct genieten van een gezellige barbecue. Na afloop haalt de specialist de barbecue, inclusief vieze vaat, gewoon weer op.