0

Betrouwbare springkastelen kopen of huren

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u veilige springkastelen kunt kopen of betrouwbare springkastelen kunt huren? Dan bent u aan het juiste adres bij Springrid in Brasschaat. Al vele jaren heeft dit bedrijf een goede naam wat betreft de aankoop en verhuur van springkastelen. Waar dit bedrijf voorheen springkastelen via verschillende leveranciers leverde, vervaardigt Springrid nu zelf de springkastelen. Hierbij is de veiligheid van het springkasteel erg belangrijk voor dit bedrijf. Deskundige medewerkers maken bij de fabricatie gebruik van de beste materialen. Springrid staat dan ook garant voor de veiligheid en kwaliteit van alle springkastelen.

Verhuur springkastelen: meer dan 100 springkastelen

Met meer dan 100 springkastelen in het assortiment zit u voor het huren van springkastelen meer dan goed bij Springrid. U kunt kiezen uit verschillende thema’s en formaten. Daarnaast kunt u een springkasteel uitkiezen met extra’s zoals bijvoorbeeld met hindernisbaan of eentje met een glijbaan voor extra veel plezier. Naast het ruime assortiment zijn ook de verhuurprijzen aantrekkelijk bij dit bedrijf. Daarbij zult u nooit springkastelen huren via Springrid die ouder zijn twee jaar. Bij de verhuur van springkastelen biedt Springrid een leveringsoptie. In zo’n geval zal dit bedrijf naast de levering ook de op- en afbouw verzorgen, zodat zelf u geen omkijken heeft naar het logistieke proces.

Gemakkelijk springkastelen kopen

Naast het huren van springkastelen kunt u er ook voor kiezen springkastelen te kopen via dit bedrijf. U kiest daarmee voor een kwalitatief goed en zeer veilig springkasteel. Bovendien kunt u springkastelen kopen die aan al uw persoonlijke wensen en eisen voldoen, doordat Springrid deze zelf ontwerpt en maakt. Neem voor meer informatie over de verhuur van springkastelen of het kopen van springkastelen eens een kijkje op de website van Springrid. Hier vindt u bovendien het gehele actuele assortiment inzichtelijk online.