Pakhuisdelft
0

Boek een bijzondere feestlocatie in Maastricht

Viert u binnenkort iets speciaals in de buurt van Maastricht en wilt u hierbij een unieke feestlocatie regelen? Rederij Stiphout is het bedrijf waar u moet zijn. Wat is er namelijk nu leuker dan een onvergetelijk feest op het water met een mooi uitzicht? Dit bedrijf biedt in Maastricht een bijzondere feestlocatie op een schip. Bij een speciaal feest, bijvoorbeeld een jubileum of trouwfeest, hoort natuurlijk altijd een speciale locatie. De passagiersschepen zijn van al het gemak en comfort voorzien, zodat iedere gelegenheid groots gevierd kan worden.  

Verras uw gasten met een originele feestlocatie in Maastricht en omgeving

Het schip dat u huurt is helemaal van u. Het feest wordt compleet verzorgd door het personeel, van de besturing van het schip tot het serveren van eten en drinken. U ervaart dus de volledige luxe van deze feestlocatie in Maastricht, en natuurlijk in zijn mooie omgeving. Er zijn verschillende cruises  mogelijk voor elke denkbare gelegenheid. Denk aan een uitgebreide ‘Saturday Night Dinner Cruise’ voor een familiefeest of een romantische ‘Moonlight Cruise’ voor een trouwfeest met bijpassende, feestelijke muziek en sfeervolle cocktails. U start met uw hele gezelschap in Maastricht, waarna de onvergetelijk dag of avond kan beginnen. Ook alle thema’s en vormen van entertainment zijn mogelijk tijdens uw feestelijke gelegenheid.

Organiseer een bijzondere dag voor elk type gelegenheid  

Rederij Stiphout biedt naast de goed verzorgde passagiersschepen ook een goede service. Zij kunnen u adviseren over het feestprogramma en geven u alle informatie over de capaciteit van de schepen en de vaarroute. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Hun 5 passagiersschepen varen dagelijks over de Maas en het Albertkanaal, waarbij Rederij Stiphout de mooiste plekken van de regio aan hun passagiers laat zien. Van korte rondvaarten door de binnenhaven van Maastricht tot een volledige dagtocht naar Luik of Eijsden, alles kan georganiseerd worden. Deze activiteiten kunnen uiteraard ook met uw feest worden gecombineerd. Informeer bij het bedrijf naar de mogelijkheden voor uw feestlocatie in Maastricht of een andere bijzondere dagactiviteit.

https://www.stiphout.nl/home