Pakhuis Delft
Image default
Muziek

Boek een onvergetelijke djembé workshop en kom in het ritme

Verras je vrienden, familie of collega’s met een leuke djembé workshop. Kom samen in het ritme en maak een swingend muziekstuk vanuit het niets. Dit alles en meer is mogelijk bij Dununba. Dit bedrijf verzorgt diverse percussieworkshops met djembés, Boomwhackers en andere Braziliaanse en Afrikaanse slaginstrumenten. Er is zelfs een workshop bodypercussie waarbij je jouw eigen lichaam als muziekinstrument gebruikt. De mogelijkheden zijn dus eindeloos wanneer je Dununba inschakelt voor een muzikale workshop bij jouw thuis, op school of op kantoor. Dit bedrijf staat namelijk klaar voor organisaties, scholen én particulieren.

Bepaal zelf hoe jouw workshop eruit komt te zien

Je hebt niet alleen veel keuze wat betreft het soort workshop, bij Dununba bepaal je ook zelf de tijdsduur en het thema van je workshop. Ook het aantal deelnemers is flexibel, maar voor de meeste workshops is er wel een minimaal en een maximaal aantal. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende locaties waarmee Dununba samenwerkt. Op deze locaties kun je de djembé workshop bijvoorbeeld combineren met een borrel, lunch of diner. Zo maak je de workshop nog onvergetelijker en sluit je de muzikale beleving op een leuke manier af. Kies je echter enkel voor de muzikale workshop, dan ben je niet beperkt tot deze locaties en kan de workshop werkelijk overal waar jij wenst gegeven worden, mits er genoeg ruimte is. Dununba kan dus ook langskomen op kantoor of op school. Dan hoef jij je geen zorgen te maken over het vervoer.

Geef je wensen door en vraag een offerte aan

Wil je een leuke djembé workshop organiseren? Neem dan vandaag nog contact op met Dununba om jouw wensen te bespreken. De workshops van dit bedrijf zijn maatwerk, dus je kunt de activiteit volledig op jouw wensen afstemmen. Ben je benieuwd naar de prijs van de workshop? Ook dan is het verstandig om contact op te nemen met dit bedrijf. De prijs hangt namelijk van jouw wensen, het aantal deelnemers en de tijdsduur af. Ook de locatie of het al dan niet afnemen van een arrangement hebben een effect op de prijs, dus het beste vraag je een offerte aan.

https://dununba.nl/