Pakhuisdelft
0

Bubble voetbal of een ander spel spelen tijdens de jaarlijkse sportdag

Organiseer je een sportdag voor de school waarop je werkt? Of wil je het jaarlijkse personeelsuitje op een sportieve manier invullen? Kies dan voor bubble voetbal of een van de andere originele sportieve activiteiten van DoeNederland.nl. Veel van deze activiteiten zijn hilarisch, zoals het reuzen hockey, dat gespeeld wordt met een grote opblaasbare hockeystick en ook een extra grote bal. Of kies voor een gezellig dagje oudhollandse spelletjes spelen. Wanneer je een bedrijfsuitje of sportdag gaat organiseren, ben je natuurlijk niet altijd verzekerd van goed weer. Gelukkig kunnen veel van de spellen van Doe Nederland ook binnen worden gespeeld.

Wat is bubble voetbal?

De bekendste activiteit van Doe Nederland is bubble voetbal. Kruip in een grote opblaasbare bal en speel met vrienden, familie of collega’s een hilarisch potje voetbal. Huur dit spel, of ga langs bij Doe Nederland en speel binnen of buiten dit fantastische spel. Wil je je sportdag of bedrijfsuitje op een bepaalde locatie houden? Maar kun je de spullen voor het bubble voetbal niet zelf ophalen? Medewerkers van Doe Nederland komen alle benodigdheden graag brengen naar de locatie die je hebt uitgekozen, waar ze ook het spel uitleggen en begeleiden. Vervolgens zorgen ze ervoor dat aan het einde van de dag alles weer netjes wordt opgeruimd.

Kun je niet kiezen? Ga voor de combideal van bubble voetbal en een andere activiteit

Wanneer je een sportdag of bedrijfsuitje organiseert, wil je een activiteit doen die voor iedereen leuk is. Maar dat is best lastig. Daarom heeft Doe Nederland de combi deals. Hierbij wordt bubble voetbal gecombineerd met een andere activiteit, zoals kruisboogschieten, biljartvoetbal, voetbaldarten of big shoes voetbal. Hiermee is een sportdag organiseren die voor iedereen leuk is een eitje! En met speellocaties door heel Zuid-Nederland is er altijd een bij jou in de buurt. En op de meeste speellocaties kan zowel buiten als binnen gespeeld worden. Zo organiseer je altijd een leuke sportdag of bedrijfsuitje, wat voor weer het ook is.