0

De beste tegels bij een specialist in de buurt van Rotterdam

Droomt u van een mooie stenen vloer in uw woning? Kom dan langs bij KROON Vloeren in Steen. Hier heeft u een ruime keuze uit bijzondere vloertegels en tegels in de omgeving van Rotterdam voor aan de wand. Neem nu de unieke houtlook tegels. In de grote showroom heeft u de keuze uit veel verschillende soorten houtlook tegels. Dit soort tegels wordt ook wel keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol. 

Kies voor een ruimtelijk effect met mozaïek tegels van de specialist in de regio Rotterdam

Wilt u graag nieuwe tegels voor uw badkamer of toilet? Denk dan eens na over mozaïek tegels. Deze geven namelijk een Voor een extra ruimtelijk effect. Door de kleinere tegels lijkt uw badkamer of toilet groter. Ook als keukentegel doen mozaïek tegels van de specialist in stenen vloeren uit de regio Rotterdam het goed in verschillende ruimtes. Pak helemaal uit met een mooi patroon of kies voor accenten van mozaïek tegels. Zo combineert u deze mozaïektegels prachtig met de vloertegels in uw badkamer of toilet. De mozaïektegels worden in de grote showroom los gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uw eigen patroon kunt ontwerpen. Ook kunt u deze tegels gemakkelijk combineren met de wand- en vloertegels, zodat het een mooi geheel vormt. 

Ideale vloertegels voor vloerverwarming

Wilt u graag een gebruiksvriendelijke vloer? Dan doet u er goed aan te kiezen voor een stenen vloer. Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen voorzien van vloerverwarming, of kiezen mensen voor een milieuvriendelijke vloerverwarming in huis. Maar niet elke vloer is geschikt voor vloerverwarming. Hout is dat wel, maar een houten vloer vergt veel onderhoud en is niet zo slijtvast als een stenen vloer. De unieke houtlook tegels van KROON Vloeren in Steen zijn sterk, slijtvast en zijn de ideale vloertegels voor onder uw vloerverwarming. En het grote voordeel: de houtlook vloertegels zijn geschikt voor het hele huis, van keuken tot woonkamer en badkamer. Ga langs in de grote showroom in Meerkerk, niet ver van Rotterdam, om de tegels te bekijken.