Pakhuis Delft
Image default
Media

Deze uitgeverij in Utrecht helpt je om een boek uit te geven in eigen beheer

Ben je een fanatiek schrijver? En heb je de ambities op je eigen boek uit te geven? Bij deze uitgeverij in Utrecht kan je in eigen beheer je boek uitgeven. BigBusinessPublishers geeft je namelijk de mogelijkheid om zelf je boek uit te geven, zonder hulp van anderen. Zie je dat niet zitten? En wil je liever dat iemand anders je boek uitgeeft? Of zoek je iemand die jou hierin begeleidt? Ook dan kan je bij deze uitgeverij terecht. Zij kunnen namelijk ook jouw boek uitgeven. De boeken die zij uitgeven worden verkocht in hun eigen webshop. Hoe cool is dat! Het aanbod wat je vindt in hun webshop bestaat uit non-fictieboeken die onder meer gaan over management, onderwijs en zorg.

Je hoeft de controle niet uit handen te geven

Zij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om de controle uit handen te geven, vooral als je heel lang bezig bent geweest met het schijven van je boek. Sta je stevig in je schoenen? Dan is het helemaal geen gek idee om je boek in eigen beheer bij deze uitgever uit te geven. Bij het uitgeven van een boek zijn er een aantal aspecten lastig. Je gaat merken dat vooral moeilijk is om je boek te distribueren. Het is dan van belang dat je aan sluit bij CB. En pas op! Dit is vrij ingewikkeld en man prijzig zijn. BigBusinessPublishers neemt dit stuk graag uit jouw handen. Zo kan jezelf op pad om je boek te promoten.

Extra services

Deze uitgeverij biedt ook diverse extra services aan als jij je boek in eigen beheer gaat uitgeven. Zo geven zij je graag passend advies over je flaptekst en bieden ze zelfs aan om deze voor je te schrijven of te herschrijven. Dit is een kleine opsomming van de diensten die zij verlenen. Bekijk de website van deze uitgeverij voor meer informatie.

https://bbpublishers.nl/