Pakhuis Delft
Image default
Aanbiedingen

Deze waterontharderspecialist uit Zuid-Holland heeft ook voor u de juiste oplossing

In bepaalde delen van Nederland is het drinkwater dat uit de kraan komt erg hard. Dit betekent dat er veel kalk in het water zit. Dit is niet schadelijk voor de gezondheid. Nederland heeft drinkwater van uitstekende kwaliteit. Maar het kan wel nadelige gevolgen hebben voor bepaalde apparaten. Ook slijt uw kleding sneller als het met hard water wordt gewassen. Een waterontharderspecialist uit Zuid-Holland heeft verschillende oplossingen om het water te ontdoen van te veel kalk. Dit gebeurt volledig automatisch; u heeft hier verder geen omkijken naar. U profiteert vervolgens van gezond water dat smaakt als heerlijk bronwater uit de bergen.

Wat zijn de voordelen van minder kalk in het water?

Als het water uit de kraan minder kalk bevat, dan heeft u bijvoorbeeld minder last van kalkafzetting op de kranen. Maar ook in apparaten zoals uw wasmachine of vaatwasmachine treedt kalkafzetting op, vooral op het verwarmingselement. Als er te veel kalkaanslag optreedt, werkt het apparaat niet (goed) meer en moet een onderdeel vervangen worden. Verder kent u vast wel het ontkalken van uw strijkijzer of koffiezetapparaat. Ook dit komt door de kalk die in het water zit. Als uw waterontharderspecialist uit Zuid-Holland, genaamd VB Waterontharders en gevestigd in De Lier, een waterontharder installeert, heeft u hier veel minder last van. Dit verlengt uiteraard ook de levensduur van huishoudelijke apparaten die werken met water.

Kan er ook op mijn waterleiding een waterontharder worden geplaatst?

Een waterontharder wordt geplaatst op het punt waar het water uw woning of bedrijfspand binnenkomt. Dit is vrijwel altijd mogelijk. Waterontharders zijn leverbaar in verschillende formaten. Uw waterontharderspecialist uit Zuid-Holland kan u adviseren welk apparaat voor u de beste oplossing is. Eenmaal geïnstalleerd, wordt het water langs een bad van harsballetjes gevoerd. Deze nemen de kalkdeeltjes op uit het water. Hierdoor wordt het water dat uiteindelijk uit de kraan stroomt, een stuk zachter. De harsballetjes worden, als ze verzadigd zijn, automatisch gereinigd met een zoutoplossing. Het afvalwater voert het onthardingsapparaat direct af via het riool.