Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Diverse mogelijkheden voor het onderhoud van de software van de technische dienst

Het bedrijf Q3 helpt u graag bij verschillende werkzaamheden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoud van de software van de technische dienst en het eenvoudig, snel en effectief maken van de juiste planning. De planning die zij voor u maken, wordt gemaakt via een overzichtelijk planbord. Op dit bord worden simpelweg kaartjes gesleept. Op deze manier heeft u direct inzicht in de capaciteit van de medewerkers van uw bedrijf. Met behulp van dit planbord maakt u snel, overzichtelijk en effectief een juiste week-, maand- of zelfs een jaarplanning. Deze planning helpt u ook om te weinig voorraad te voorkomen. Het afgestemde magazijnbeheer geeft namelijk een melding wanneer de voorraad onvoldoende is.

Voor ieder bedrijf een andere analyse

Het maken van analyses en bijvoorbeeld het onderhoud van de software van de technische dienst, is voor ieder bedrijf weer anders. Om deze reden zijn er diverse mogelijkheden met exports naar Excel of CSV. Alle gegevens en documentatie van de leveranciers, fabrikanten en derden worden geregistreerd in stamkaarten. Deze stamkaarten zijn te beheren met tabbladen. In deze stamkaarten zijn verschillende gegevens zichtbaar, zoals de gemaakte kosten en de factuurbedragen van derden en de leveranciers. Daarnaast is het ook heel gemakkelijk om met behulp van de Q3 desktop de magazijntellingen bij te houden. Hierin kunnen namelijk ook foto’s, prijzen en levertijden gekoppeld worden. U heeft op deze manier nooit te weinig voorraad, omdat er een melding wordt gemaakt wanneer de voorraad bijna op is.

Bel direct voor hulp met uw eigen software

Heeft u een eigen bedrijf en wenst u graag hulp met bijvoorbeeld het onderhoud van de software voor de technische dienst? Of heeft u misschien eerst nog wat vragen, voordat u besluit de hulp van dit bedrijf in te schakelen? Neem dan zeker eens contact met hen op en zij geven u graag antwoord op al uw vragen. Dit doet u door telefonisch contact op te nemen met het bedrijf of een e-mail te sturen. Zij vertellen u graag hoe zij u kunnen helpen en wat de mogelijkheden zijn!

https://www.q3.nl/