Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Diverse mogelijkheden voor de onderhoud van de software van de technische dienst

Het bedrijf Q3 helpt u graag bij verschillende werkzaamheden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de onderhoud van de software van de technische dienst en het eenvoudig, snel en effectief maken van de juiste planning. De planning die zij voor u maken, wordt gemaakt via een overzichtelijk planbord. Op dit bordt worden simpelweg kaartjes gesleept. Op deze manier heeft u direct inzicht in de capaciteit van de medewerkers van uw bedrijf. Met behulp van dit planbord, maakt u snel, overzichtelijk en effectief een juiste week-, maand of zelfs een jaarplanning. Deze planning helpt u ook om te weinig voorraad te voorkomen. Het afgestemde magazijnbeheer geeft namelijk een melding, wanneer de voorraad onvoldoende is.

Voor ieder bedrijf een andere analyse

Het maken van analyses en bijvoorbeeld de onderhoud van de software van de technische dienst, is voor ieder bedrijf weer anders. Om deze reden zijn er diverse mogelijkheden met exports naar Excel of CSV. Alle gegevens en documentatie van de leveranciers, fabrikanten en derden worden geregistreerd in stamkaarten. Deze stamkaarten zijn te beheren met tabbladen. In deze stamkaarten zijn verschillende gegevens zichtbaar, zoals de gemaakte kosten en de factuurbedragen van derden en de leveranciers. Daarnaast is het ook heel gemakkelijk om met behulp van de Q3 desktop de magazijntellingen bij te houden. Hierin kunnen namelijk ook foto’s, prijzen en levertijden gekoppeld worden. U heeft op deze manier nooit te weinig voorraad, omdat hier een melding van wordt gemaakt, wanneer de voorraad bijna op is.

Bel direct voor hulp met uw eigen software

Heeft u een eigen bedrijf en wenst u graag hulp met bijvoorbeeld de onderhoud van de software voor de technische dienst? Of heeft u misschien eerst nog wat vragen, voordat u besluit de hulp van dit bedrijf in te schakelen? Neem dan zeker eens contact met ze op en zij geven u graag antwoord op al uw vragen. Dit doet u door telefonisch contact op te nemen of een e-mail te sturen. Zij vertellen u graag hoe zij u kunnen helpen en wat de mogelijkheden zijn!

https://www.q3.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste IP beveiligingscamera koop je bij Onlinecamerashop.nl

Huis verkopen zonder de hulp aan een makelaar en een hogere opbrengst

Makelaar in Delft voor de verkoop en aankoop van huizen en alle soorten vastgoed