0

Een bijzondere ervaring bij een escape room in Amsterdam

Escape rooms zijn tegenwoordig perfecte uitjes om te organiseren met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s. Wanneer je op zoek bent naar een leuke activiteit in de buurt van Amsterdam, kom dan met je gezelschap naar een escape room van Escape Factory en ga de ultieme uitdaging aan. Een bezoek aan één van de 14 escape rooms zorgt gegarandeerd voor een bijzondere ervaring. En omdat het er zo veel zijn, is elke nieuwe ervaring uniek. Het grootste escape room- bedrijf van Europa is voor iedereen, van jong tot oud, een spectaculaire, hilarische en spannende activiteit.

Er zijn tal van mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje uit

De escape rooms in Amsterdam zijn geschikt voor elk type deelnemer. Ben je een beginner op het gebied van escape rooms, of ben je wat minder goed in puzzelen? Neem dan deel aan een escape room met een lagere moeilijkheidsgraad. Bovendien kan een bezoek aan een escape room in Amsterdam worden gecombineerd met een gezellige borrel met snacks in de ruime, sfeervolle lounge. Wil je je dag helemaal compleet maken? Boek dan een arrangement met een uitgebreid drie- of viergangen diner, en/of met een ontvangst met koffie, thee en gebak. De locaties van Escape Factory in Amsterdam zijn voor elke escape room- combinatie uitermate geschikt. Heb je één van de escape rooms opgelost? Er wachten nog veel meer raadsels op je!

De spannendste binnenactiviteit van Amsterdam

Of het nu goed of slecht weer is, een escape room van Escape Factory is altijd een geslaagde activiteit. Je gezelschap kan bij ons variëren van 2 tot 220 personen. Een escape room van Escape Factory Amsterdam kan dus voor jou een leuke date zijn, of voor jou en iedereen op de werkvloer een bijzonder bedrijfsuitje. Bezoek de Escape Race, Wild Joe, Infiltrate, Sabotage of een andere escape room in Amsterdam en ontrafel het geheim. Er zijn vele mogelijkheden om je bezoek aan Escape Factory tot een onvergetelijk succes te maken. Neem contact op met dit entertainmentbedrijf en bespreek de mogelijkheden. Reserveren kan direct en eenvoudig via de website.