Pakhuisdelft
0

Een geslaagde kindvriendelijke vakantie in Nederland

Als je graag op vakantie wilt met het hele gezin, moet je hier natuurlijk wel rekening mee houden bij het uitkiezen van de vakantiebestemming. Niet elke accommodatie en activiteit is immers geschikt voor kinderen. Hoe zorg je dat de vakantie leuk wordt voor alle leeftijden? Kortom: waar boek je een kindvriendelijke vakantie in Nederland? Het antwoord is bij FarmCamps. Logeren op een boerderij is leuk voor alle leeftijden. De kinderen kunnen dieren voeren en aaien en spelen naar hartenlust. De ouders genieten van de rust en de mooie omgeving. Ook zijn er allerlei leuke activiteiten op de boerderij en daarbuiten. Kortom: een vakantie bij FarmCamps is altijd een succes!

Leuke activiteiten voor alle leeftijden

Tijdens een kindvriendelijke vakantie op een boerderij in Nederland, geniet het hele gezin van een onvergetelijke tijd samen. Met z’n allen de dieren verzorgen is altijd leuk en leerzaam. ’s Avonds rond het kampvuur zitten is gezellig, knus en schept een band. Natuurlijk kunnen de kinderen ook lekker klimmen, klauteren en spelen. Zelf geniet je van de rust en kun je helemaal opgaan in een goed boek. Of ga wandelen of fietsen in de natuur om de hoek. Bij FarmCamps kan het allemaal!

Overnacht in luxe accommodaties

Bij een kindvriendelijke vakantie hoort ook goede accommodatie. Daarom verblijf je bij FarmCamps in een luxe en ruime tent. Dit kan een Farmtent, Ranchtent, Lodgetent, Safaritent of Barntent zijn. Alle tenten zien er anders uit, maar ze hebben allemaal echte bedden, een eethoek, eigen toilet en veel ruimte. Ook een Jumbo-Spellenkist behoort tot de uitrusting van de accommodatie. Ideaal om ’s avonds de kinderen te vermaken.

Wanneer kom jij logeren?

Ben je toe aan een kindvriendelijke vakantie in Nederland? Dan weet je nu waar je moet boeken! Bezoek de website van FarmCamps en reserveer bij de boerderij die jou het meest aanspreekt. Dan geniet je binnenkort van een onvergetelijke vakantie in eigen land.

https://m.farmcamps.nl/