Pakhuis Delft
Image default
Horeca

Geniet van heerlijk eten in dit bistro restaurant in Spakenburg

Bent u op zoek naar een bistro restaurant in het centrum van Spakenburg? Antonio’s Eethuys is in dat geval precies wat u zoekt. Deze specialisten bereiden diverse smaakvolle gerechten, waar u van kunt genieten in een prachtige setting. Dit bistro restaurant is namelijk gevestigd in een schitterend historisch pand in het centrum van het mooie vissersdorp Spakenburg. U geniet hier van een heerlijk kopje koffie of een uitgebreide lunch. Het is echter ook mogelijk om in dit restaurant te dineren. De specialisten van Antonio’s Eethuys zijn erg trots op de burgers die zij serveren. Het zijn namelijk de lekkerste burgers van de regio omdat zij deze maken in een Mibrasa-houtskooloven. Eet u liever iets anders dan een burger? U bestelt ook diverse andere gerechten bij dit bistro restaurant in Spakenburg, u denkt bijvoorbeeld aan kip piri-piri, gegrilde zalm of een carpacciosalade.

Huur een zaal in dit historische pand

Het zou echter zonde zijn om zo een mooi historisch pand enkel te gebruiken als bistro restaurant, vandaar dat u een zaal van dit pand in Spakenburg ook kunt huren. U organiseert hier met gemak een zakelijke bespreking, maar ook besloten feesten of andere partijen. De sfeer in deze zaal is ongeëvenaard, u doet er dus goed aan om uw volgende bijeenkomst te organiseren in dit bistro restaurant in het centrum van Spakenburg. Het is namelijk ook mogelijk om uw bijeenkomst af te sluiten met een heerlijke lunch, diner of andere versnapering.

Reserveer nu uw plekje

Heeft u honger gekregen van de diverse heerlijke gerechten die genoemd zijn? Neem contact op met de werknemers van dit bistro restaurant in Spakenburg en reserveer nu uw plekje. U geniet dan voor u het weet van een lekkere burger of een ander heerlijk gerecht. Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een zaal te huren? Neem dan ook zeker contact met hen op, ze vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

https://www.antonios-spakenburg.nl/