Pakhuis Delft
Image default
Attracties

In deze indoor speeltuin nabij Tilburg beleeft uw kind volop plezier

Wilt u een keer een écht veelzijdig en origineel uitje organiseren voor uw kind? Dan is de indoor speeltuin Kids Wonderland in Molenschot, niet ver van Tilburg, dé plek om heen te gaan. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de vele speeltoestellen, zowel binnen als buiten, en genieten ze van heerlijke drankjes en lekkernijen in de horecagelegenheid. Dit maakt Kids Wonderland hét avonturenpark in de regio! Natuurlijk is dit ook ideale locatie om het verjaardagsfeestje van uw kind te organiseren of om als schoolreisje te bezoeken. In dit park staat veiligheid én maximaal plezier voorop, wat u direct zult merken wanneer u een kijkje neemt op hun website.

Leuke arrangementen voor ieder kind

Voor kinderen tot en met 12 jaar is er van alles te beleven in de indoor speeltuin van Kids Wonderland in de buurt van Tilburg. Dit is niet zomaar een speeltuin; de toestellen en attracties bieden kinderen de tijd van hun leven. Ze kunnen bijvoorbeeld volop bewegen en hun kunsten laten zien op de trampolines, of ze spelen met elkaar in de spannende lasergame. Daarnaast kunt u kiezen uit de volgende arrangementen die uw kind zeker aanspreken:

  • Wonderfeest
  • Avonturenfeest
  • Piraten of Prinsessenfeest
  • Linny & Berry Feest

Zijn de kinderen uitgespeeld of is er behoefte aan een korte en ontspannende pauze? Kom dan met elkaar tot rust in de mooie horecagelegenheid van Kids Wonderland. Neem plaats en kies van een veelzijdige menukaart met heerlijke gerechten! Bij lekker weer is het ook mogelijk om op het terras te gaan zitten, aan de rand van de speeltuin. Hier kunnen ouders en begeleiders de kinderen prima in de gaten houden, terwijl ze ontspannen genieten van hun dagje uit.

Kinderfeestjes en schoolreisjes

Wilt u een kinderfeestje of schoolreisje organiseren bij deze indoor speeltuin nabij Tilburg? Geen probleem! Dankzij hun complete en aantrekkelijke arrangementen heeft u in een mum van tijd alles geregeld. Bekijk de website en bespreek eventueel de mogelijkheden met de medewerkers van Kids Wonderland in Molenschot!

https://www.kidswonderland.nl/