Pakhuis Delft
Image default
Gezondheid

Met hypnotherapie je angst overwinnen in regio Rotterdam: wordt deze behandeling vergoed?

Ben je op zoek naar een geschikte behandelaar die je kan helpen je angst te overwinnen in Rotterdam en omgeving? Hypnotherapie wordt door steeds meer mensen overwogen. Ook de medische wereld erkent de effectiviteit van de behandelmethode. Steeds vaker zet men hypnotherapie naast andere behandelingen in. De beste plek om hypnotherapie te volgen is praktijk I-Reflection in Capelle aan den IJssel. Aan het roer daarvan staat een gediplomeerde hypnotherapeut met jarenlange ervaring in de angstbehandeling. De therapeut wordt gekenmerkt door een vriendelijke en begripvolle houding en altijd persoonlijke aanpak.

Een evidence-based behandeling

Je angst overwinnen in regio Rotterdam wil je natuurlijk wel middels een erkende methode. Alhoewel hypnotherapie officieel nog niet tot de reguliere medische behandelingen wordt gerekend, is inmiddels wel bewezen hoe efficiënt deze behandelwijze al binnen enkele sessies is. Tijdens de sessies met de therapeut van de hierboven genoemde praktijk krijg je inzicht in je gevoelens en ga je op zoek naar oplossingen voor je problemen. De therapeut maakt gebruik van verschillende technieken.

Wordt de behandeling vergoed?

Door sommige zorgverzekeraars wordt hypnotherapie vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed. Het valt dan onder de alternatieve geneeswijzen. Een eigen risico is niet van toepassing. Soms wordt van je gevraagd om een deel van de behandeling te betalen. Zorgverzekeraars stellen namelijk nogal eens limieten aan de vergoedingen die zij verschaffen. Van de behandelaar van I-Reflection in Capelle aan den IJssel ontvang je tijdens de intake altijd een helder kostenplaatje.

Je kritieke geest ‘uitzetten’ en je overgeven aan de hypnotische toestand

Met behulp van hypnotherapie je angst overwinnen in regio Rotterdam? De meeste mensen voelen al na enkele sessies merkbare verbetering. De hypnotherapeut brengt je geest in een ontspannen toestand en creëert vervolgens de hypnotische toestand. Het is van belang de instructies op te volgen en de kritische stem van je bewuste geest uit te zetten. Pas dan kan maximaal succes bereikt worden. Uiteraard houd je tijdens de gehele behandeling zelf de volledige controle.

https://www.i-reflection.nl/