0

Niet alledaagse voorzieningen op een schitterende natuurcamping op de Veluwe

Op Camping Het Vossenhol geniet je van een bijzondere vakantie. Hier kom je namelijk een aantal voorzieningen tegen die je niet overal ziet. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren. 

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Heeft u ook altijd zo’n hekel aan alle ongemakken die bij kamperen komen kijken? Gelukkig kun je zonder deze ongemakken vakantie vieren in een luxe chalet van Camping Het Vossenhol, waar je van alle gemakken bent voorzien. Je geniet hier van voorzieningen die je niet overal ziet, zoals bijzondere activiteiten voor kinderen. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga wandelen, fietsen of paardrijden en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.

Geniet van de nieuwste trend op kampeergebied: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Wil je op een luxe manier vakantie vieren op de schitterende Veluwe? Kies dan voor glamping, de nieuwe kampeertrend! Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?