Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Passend zaalverhuur in de omgeving van Alblasserdam dat aan uw wensen voldoet

Heeft u binnenkort een teamuitje, bedrijfsfeest of wilt u met uw collega’s extern vergaderen? Dan is het fijn dat u een goede zaal kunt afhuren, zodat u met zijn allen in alle rust kunt vergaderen of waar u een gezellig feest kunt houden. Wanneer u in de buurt van Alblasserdam op zoek bent naar een bedrijf waar u terecht kunt voor zaalverhuur, dan kunt u altijd terecht bij De Krom in Oud-Alblas. Dit bedrijf heeft een sfeervolle brasserie en diverse kleine en grote zalen voor verschillende mogelijkheden. De Krom is gelegen naar de rivier de Alblas, in de buurt van Papendracht en Alblasserdam.

Een zaal huren op een mooie locatie

Indien u een zaal wilt huren, wilt u natuurlijk dat alles geregeld is. Of het nu voor een trouwerij, vergadering of een feest is: door gebruik te maken van de zaalverhuur van deze specialist in Oud-Alblas, nabij Alblasserdam, weet u zeker dat alles goed geregeld is. U kunt namelijk kiezen uit diverse arrangementen in combinatie met een goede catering. Ook kunnen zij ervoor zorgen dat uw zaal ingericht is met een bepaald thema. Hun zaalverhuur in Oud-Alblas, in de buurt van Alblasserdam, is geschikt voor groepen vanaf 25 personen tot wel 250 personen. Uw gasten of collega’s kunnen tussen het feesten of vergaderen door genieten van de groene omgeving waarin De Krom zich bevindt.

Zorg voor een goede zaal die voldoet aan uw wensen

Wilt u een goede zaal huren die groot genoeg is voor het aantal mensen van uw event? Bij De Krom in Oud-Alblas, nabij Papendrecht en Alblasserdam, kunt u terecht voor zaalverhuur dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Denkt u aan eventueel muziek bij een feest of een hapje en drankje tijdens het vergaderen. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van zaalverhuur in de omgeving van Alblasserdam kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf. Zij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en de verschillende zalen.

https://www.dekromoudalblas.nl/