Pakhuis Delft
Image default
Recreation / Food

Restaurant De Kommensaal; culinair genieten in Gelderland

In het prachtige Gelderse dorpje Lathum, gelegen aan de IJssel, vind je aan de Koestraat nummer 1 ‘Restaurant De Kommensaal’. Een restaurant waar je menu nog rechtstreeks van het land wordt geserveerd. De natuur speelt bij De Kommensaal namelijk nog steeds een grote rol en deze traditie is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven. Alle gerechten worden op authentieke wijze bereid, met knipoog naar het heden.

Huiskamer van De Liemers

De Kommensaal staat bekend om zijn gezelligheid en gemoedelijkheid en wordt daarom ook wel ‘de huiskamer van de Liemers’ genoemd. Dit gezellige etablissement staat onder andere bekend om haar aantrekkelijke menu’s en bijbehorende prijzen. Een dagschotel bestel je bijvoorbeeld al voor € 13,50 en er is altijd keuze uit drie heerlijke menu’s, een maandmenu of een proeverij. Ieder seizoen wordt de kaart weer aangepast en wordt er volop gebruik gemaakt van de oogsttijd. Dat betekent altijd mooie streekproducten, gemaakt met dagverse ingrediënten.

Genieten van de omgeving

Geniet van het prachtige uitzicht op de Postbank en het Rhederlaagse meer onder het genot van een heerlijke koffie vanuit de huiskamer of zomers vanaf het heerlijke terras waar de loungebanken al voor je klaar staan. Wil je even bijkletsen onder het genot van een glaasje wijn? Gezellig met vrienden borrelen en tapas eten? Het kan allemaal bij restaurant De Kommensaal. En als je hebt genoten van een prachtige fietstocht in de mooie omgeving van Lathum, dan kun je daarna zelfs de accu van je fiets opladen.
Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op het terrein van het restaurant. WIFI is voor alle gasten gratis.

Trouwen op locatie

Jouw mooiste dag beleven op deze romantische locatie? Ook dat kan bij De Kommensaal. Je kunt er zelfs de officiële huwelijksplechtigheid laten voltrekken en uiteraard ook de receptie, het diner en het avondfeest. Het restaurant beschikt over meerder zalen. Wist je dat Lathum ook een romantisch kerkje heeft waar de, eventuele, kerkelijke inzegening kan plaatsvinden?

http://www.de-kommensaal.nl/