Pakhuis Delft
Image default
Gezondheid

Testbewijs van een coronatest bij deze teststraat nabij Venlo

Woont u in de buurt van Venlo of Belfeld in Limburg en moet u een testbewijs hebben van een coronatest? Dan laat u een coronatest afnemen bij een van de teststraten van MaxProMed. Deze aanbieder heeft verschillende (snel)testen beschikbaar waarbij u binnen 15 minuten de uitslag ontvangt. De testen zijn bovendien goedgekeurd door de overheid, waardoor u er zeker van bent dat het testbewijs ook daadwerkelijk wordt geaccepteerd door de vragende instanties. Het laten afnemen van een coronatest bij de teststraat in Belfeld (Limburg) nabij Venlo kan met of zonder afspraak.

Een testbewijs wordt steeds vaker gevraagd bij toegang verschillende locaties

Soms wordt er om een testbewijs gevraagd waarmee u kunt aantonen dat u geen coronabesmetting heeft. De laatste weken is dit bewijs steeds vaker in het nieuws geweest om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot (test)evenementen, doorstroomlocaties en meer vrijetijdsbestedingen. Het is de bedoeling om het gewone leven zoveel mogelijk op te kunnen pakken met zo min mogelijk risico. Als u een testbewijs nodig heeft van een negatieve coronatest, dan laat u deze afnemen bij de teststraat nabij Venlo. De teststraat ligt naast de A73 en is dus goed bereikbaar met de auto. Het is helemaal prettig dat u geen afspraak hoeft te maken en u gewoon de test kunt laten afnemen. Ideaal wanneer u vanuit Venlo richting huis rijdt en een testbewijs van een coronatest moet kunnen overhandigen.

Maak een afspraak door te bellen of via het online afsprakensysteem

Als u een testbewijs nodig heeft van uw negatieve coronatest, moet u bij de teststraat nabij Venlo wel een afspraak maken. Dit is nodig omdat de administratieve handelingen anders zijn bij de afgifte van een testbewijs. U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen met een van de medewerkers van MaxProMed of gebruik het online afsprakensysteem. De contactgegevens vindt u op de website.

https://maxpromed.com/nl/