0

Tijdens een verzorgde catering in Brabant genieten van onbeperkt drinken

Kunt u niet kiezen tussen de vele bedrijven die catering aanbieden in de regio Tilburg? Kies dan voor catering laten verzorgen door BUFFETKAMPIOEN in Brabant. U maakt uw feest helemaal compleet met het onbeperkte drankpakket. De drankjes worden koel geleverd en u wordt desgewenst bediend door uw privé barman. U heeft een ruime keuze uit bieren, frisdranken en wijnen en de drankjes worden lekker koud gehouden met ijsklontjes. En eventuele overschotten en alle afwas neemt Buffetkoning.nl gewoon weer mee. Zorgt u voor een gezellige groep gasten, dan doet Buffetkoning.nl de rest! 

Speciale wensen voor uw catering in de regio Tilburg en de rest van Brabant?

Als u klanten ontvangt met specifieke wensen op het gebied van dieet of allergie, dan wilt u toch ook dat zij optimaal genieten? Heeft u bijvoorbeeld gasten die vegetarisch wensen te eten? Bij BUFFETKAMPIOEN hoeven zij zich niet te beperken tot groente, maar kunnen zij gebruikmaken van het uitgebreide Buffet Vega, met rijst, aardappelwedges, groenteballetjes, vegetarisch gehakt, salade en stokbrood. Voor mensen die Halal willen eten is er het Halal buffet zonder varkensvlees. Wel heeft men dan onder andere de keuze uit kip teriyaki, bouef Bourgignon en kip pilav. Wanneer uw gasten last hebben van voedselallergieën, kunnen zij gebruikmaken van het buffet Allergenenvrij, met allergenenvrije producten als rijst, aardappelwedges, warme beenham, verse salades en allergenenvrij brood. 

Feestelijk genieten met de feestelijke buffetten van de catering specialist in de regio Tilburg

U kunt de catering laten verzorgen door BUFFETKAMPIOEN in Brabant. Bij deze specialist weet u zeker dat u de beste service en het lekkerste eten ontvangt. U geniet dan van heerlijke luxeproducten als varkenshaas, zalmtournedos en heerlijke salades, Schwarzwalder Schinken met meloen en stoofpeertjes voor erbij. Voor iedere gelegenheid heeft BUFFETKAMPIOEN het ideale buffet. Zo wordt het extra genieten. En maakt u zich geen zorgen over de afwas. Die doen wij wel. Voor een catering service in de regio Tilburg en de rest van Brabant, die uw feest van A tot Z regelt, moet u bij BUFFETKAMPIOEN zijn!