0

Trek extra aandacht op een beurs door een rad van avontuur te kopen

Bent u op zoek naar een manier om echt op te vallen als bedrijf of merk? Spring er dan uit met een gepersonaliseerd rad van fortuin met verlichting. Een rad van Fortuin (rad van avontuur) kun je voor vele doeleinden inzetten bijvoorbeeld bij evenementen, festivals, winkelacties, verenigingen of beurzen. Het rad is omringt met verlichting, waardoor er rondom het rad led verlichting knippert.

De eyecatcher is volledig te personaliseren

Wilt u graag een rad van avontuur kopen in uw bedrijfsstijl of huisstijlkleuren? Bekijk dan eens het aanbod van Spetr. Zij leveren maatwerk in gepersonaliseerde spellen waarmee u zich kunt onderscheiden én kunt opvallen bij (potentiële) klanten. Bij hen kunt u een rad van avontuur kopen met een afmeting van 80 centimeter. Laat deze vervolgens door hen bedrukken met een subtiel logo in uw huisstijl. Wilt u het rad liever op een balie of tafel zetten? Kies dan voor een tafelmodel. Dit rad heeft een doorsnee van 60 cm en is ook volledig op maat te laten maken. Vervolgens mag u over het spel nadenken en het uiteindelijke doel. Wilt u de bezoekers iets laten winnen of kunnen ze iets doneren? De specialisten van Spetr denken graag met u mee en adviseren u waar nodig.

Vraag een offerte aan

Uw bedrijf, evenement of merk is uniek en dat mag iedereen terug zien in een origineel concept. Maar een concept bedenken en met goede ideeën komen kan nog knap lastig zijn. Zeker als u nog een stapel werk heeft liggen en eigenlijk te weinig tijd heeft. Schakelt daarom dit creatieve bedrijf in. Zij hebben een ongekende passie voor beleving om uw bedrijf, merk of evenement eruit te laten springen! Heeft u een idee en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Daag hen uit en neem contact met ze op wanneer u interesse heeft om een rad van avontuur of ander spel te kopen. Zij kunnen ten slotte alles voor u personaliseren!

https://www.spetr.nl/