Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

U kiest voor professionaliteit als u uw vrachtwagen netjes laat spuiten door een expert

Het imago van uw bedrijf is van groot belang. U wilt dat uw onderneming te allen tijde professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Dit doet u niet alleen door goed werkende producten en optimale service te verlenen, maar ook door goed te letten op de verzorging. Het oog wil immers ook wat. Daarom is het belangrijk dat medewerkers er representatief uitzien, maar ook bijvoorbeeld de voertuigen uit uw wagenpark. Het komt vanzelfsprekend een stuk professioneler over als u met een nette bestelbus, vrachtwagen of graafmachine aankomt bij u klant dan met een half versleten, roestig voertuig.

Laat uw vrachtwagen van een nette spuitlaag voorzien

Wanneer het belang van een goed verzorgd voertuig bij u bekend is, is de vraag: hoe pakt u dit aan? Hiervoor schakelt u een specialist in, zoals MAWEKO uit Vuren. Zij beschikken over een uitgebreide werkplaats waar zij diverse voertuigen van een nette spuitlaag voorzien. U laat bijvoorbeeld uw vrachtwagen spuiten in deze spuiterij. Hierbij heeft u de mogelijkheden om zelf kleuren uit te kiezen die u erop laat spuiten, bovendien bepaalt u in welk patroon dit gebeurt. Op die manier zorgt u dat uw vrachtwagen zo gespoten wordt dat deze perfect past bij het imago van uw bedrijf. Kies er bijvoorbeeld voor om uw logo op de vrachtwagen te laten spuiten en u bent direct in beeld bij uw klanten én bij voorbijgangers. Zo blijft uw naam pas echt hangen!

Maak gebruik van de diensten van een deskundige spuiterij

Zorg voor een sterk imago voor uw bedrijf en laat uw vrachtwagen op professionele wijze spuiten in de spuiterij van MAWEKO. Wanneer u deze specialist uit Vuren inschakelt, weet u zeker dat u uw wensen terugziet in het ontwerp. Zij luisteren altijd naar uw voorkeuren en zorgen dat deze perfect worden uitgevoerd. Dat is toch precies de service waar u behoefte aan heeft? Maak daarom gebruik van de diensten van dit bedrijf en u weet zeker dat u een goede indruk maakt op uw relaties en anderen. U maakt eenvoudig een afspraak via de website van deze professional.

https://maweko.nl/