Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

U kunt bij dit vertaalbureau terecht voor uw medische vertaling

Vertaalbureau Elycio Tekst & Vertaling is er voor al uw taal en vertaaldiensten. Als u een juridisch document, een technisch bestand of een medische vertaling nodig heeft, het kan allemaal bij deze expert. Zij blinken uit in hun diensten omdat ze met meer dan 150 verschillende vertalers werken die vertalen in en naar alle talen. Het maakt niet uit of uw medische vertaling vanuit het Pools naar het Braziliaans vertaald moet worden.. het kan namelijk allemaal dankzij dit brede netwerk aan vertalers en taalexperts!

Diverse andere diensten

Het fijne aan Elycio Tekst & Vertaling is dat ze zich niet alleen op teksten focussen. Je kunt dus bij hen terecht voor een medische vertaling of een vertaling in een ander vakgebied, maar dat is lang niet het enige wat deze expert voor u kan betekenen. Wilt u namelijk een tolk inhuren? Dan hebben zij ook een breed netwerk tolken in verschillende talen. U geeft zelf aan wanneer en waar u een tolk nodig heeft en in welke talencombinatie en vakgebied. Bij tolken is het belangrijk dat u van tevoren informatie aanlevert, zodat een tolk zich kan inlezen en voorbereiden. Bij een vertaling is dit niet nodig. Ook als u graag een filmpje wilt laten ondertitelen of een tekst heeft die geredigeerd moet worden, zit u bij Elycio op de juiste plek. Met meer dan 55 jaar ervaring weten ze precies hoe ze u van dienst kunnen zijn en zijn er al veel klanten u voorgegaan en hebben lovende reacties afgegeven.

Kies voor dit vertaalbureau

Wilt u uw medische vertaling laten verzorgen door Elycio Tekst & Vertaling? Wacht dan niet langer en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Hierin ziet u wat de verwachte kosten zijn en wanneer u uw bestand terug kunt verwachten. Gaat u akkoord? Dan gaat Elycio meteen voor u aan de slag! Neem contact op door te bellen of een e-mail te sturen. Deze gegevens vindt u op de website.

https://elyciovertaalbureau.nl/