Pakhuisdelft
0

Vier het kinderfeestje in de leukste speeltuin van Brabant

Is jouw kind binnenkort jarig en wil je hem of haar een onvergetelijke dag laten beleven? Kom dan naar de speeltuin in Brabant. Hier heb je keuze uit verschillende arrangementen zoals een Kids Party, Happy Together of Billibird Party. Tijdens het bezoek aan de speeltuin in Brabant genieten kinderen onder andere van een ijsje, ranja, friet en een snack. Oftewel, alles voor een uniek kinderfeestje. Begeleiders kunnen onbeperkt gebruikmaken van koffie en thee. Voor welk arrangement kies jij?

Dit is er allemaal te beleven in de speeltuin in Brabant

BillyBird Park Hemelrijk is gevestigd in Volkel en dé plek voor kinderen. Van klimrekken tot glijbanen en van springkussens tot uiteenlopende attracties. Zeker wanneer het mooi weer is, genieten kinderen van jong tot oud hier optimaal. De recreatieplas van deze speeltuin in Brabant is al 30 jaar blauwalgvrij en dus een heerlijke manier om af te koelen en te spelen. Attracties die je in dit park vindt zijn het touwenparcours, Klimberg Hemelaya, Bootjesglijbaan Splash en Helihaven. Terwijl jouw kinderen hun energie kwijt kunnen, neem jij plaats op het terras of op het grasveld. Bestel heerlijke zoete lekkernijen, warme dranken, verse broodjes of friet. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Op schoolreisje naar de speeltuin in Brabant

Lastig hè om weer een activiteit te bedenken voor het eerstvolgende schoolreisje? Daarom helpt de specialist je aan handje. Wat dacht je van een bezoek aan de speeltuin in Brabant. De speeltuin is goed te bereiken en biedt je verschillende arrangementen. Wil je enkel voor de toegang betalen of kies je voor bijvoorbeeld het Ranja & Raket of Super Smul pakket? Deze arrangementen zijn vanaf 15 personen te boeken. Ontvang je graag meer informatie over de mogelijkheden of wil je een arrangement boeken? Neem gerust contact op met BillyBird Park Hemelrijk.