0

Voor iedereen een passende dansles in Antwerpen

Bij Dansschool Danzateljee vind je een dansles voor iedere leeftijd. Zoek jij een leuke en leerzame dansles voor je kind, of ben je zelf dol op dansen? Houd je van hiphop, Flamenco, dancehall, ballet, jazz of ga je voor breakdance? De kans is groot dat je een passende dansles vindt in het aanbod van Dansschool Danzateljee in Antwerpen. Naast danslessen biedt deze dansschool ook sportlessen aan zoals bijvoorbeeld Zumba. Daarbij kun je met bewegen en dansen al op heel vroege leeftijd beginnen bij deze dansschool. De jongste deelnemers zijn al welkom op een leeftijd vanaf 6 weken. Er zijn namelijk speciale babylessen en danslessen voor dreumesjes waar jij als mama, papa, opa of oma samen met de allerkleinste aan kunt deelnemen in hartje Antwerpen.

Op alle leeftijden kan dansles in Antwerpen worden gevolgd

Naast de speciale lessen voor baby’s en dreumesjes zijn er danslessen onderverdeeld in de categorieën kleuterschool, lagere school, jeugd vanaf 12 jaar en volwassenen. Alle lessen worden gegeven door professionele docenten die stuk voor stuk gediplomeerd en pedagogisch en didactisch onderricht zijn. Hierdoor kunnen ze bijdragen aan de ontwikkeling van jouw kind. Bij Dansschool Danzateljee wordt dan ook gewerkt met de ontwikkelingsdoelstellingen en eindtermen van het basisonderwijs. Zo is een dansles in deze dansschool niet alleen een heel leuke aangelegenheid, maar ook nog eens leerzaam en verrijkend op ontwikkelingsgebied. Een zeer goede reden om dansles te volgen in de gezelligste dansschool van Antwerpen. Wil je graag fit blijven? Kies er dan voor om in deze gezellige dansschool Zumba lessen te komen volgen. Dit is niet alleen erg goed voor je conditie, maar Zumba lessen zijn ook erg leuk!

Nog meer dans: verjaardagspartijen, kamp en schoolfeesten

Bij Dansschool Danzateljee kun je voor meer terecht dan een heel groot en gevarieerd aanbod danslessen. Zo verzorgt deze dansschool ook verjaardagsfeestjes, privé danslessen en workshops. Daarnaast bestaan er leuke mogelijkheden voor scholen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitwerken van een speciale dans voor een schoolfeest, dansen tijdens sportdagen, of het uitwerken van een dans rondom een specifiek schoolthema. Of blijf lekker fit door Zumba lessen te volgen. Ook hier kunnen de dansdocenten van Dansschool Danzateljee mee van dienst zijn. Via zusterorganisatie ‘vaKAMPtie’ worden daarnaast nog verschillende kampen georganiseerd waarbij dans, creativiteit, plezier en sport voorop staan.