Pakhuisdelft
0

Wat gaat u maken van Douglas hout?

De stevige houtsoort Douglas is een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd hout. Het is een duurzame houtsoort, waardoor u jarenlang geniet van uw creaties van Douglas hout. ’s Zomers tot rust komen in prachtige tuinmeubelen? Een brug realiseren over de vijver? Of vlonders voor een natuurlijk terras? Het zijn slechts een aantal ideeën die u kunt realiseren van Douglas hout. Met Douglas hout creëert u ongetwijfeld een natuurlijke sfeer in uw tuin. In dit artikel lichten we diverse ideeën uit, zodat u alvast wat inspiratie opdoet voor de mogelijkheden van Douglas hout.

Van overkappingen tot tuinmeubelen en van schuttingen tot decoratie

Deze duurzame houtsoort is geschikt voor constructies buiten. Het is een sterke houtsoort die bestand is tegen vele weersomstandigheden. Daarom kunt u met Douglas hout alle kanten op. Bouw in uw tuin een tuinhuisje met overkapping of een mooie overkapping aan uw woning. Mede dankzij het duurzame karakter maakt u van Douglas hout binnen een handomdraai de mooiste tuinmeubelen die jarenlang meegaan. Denk aan een picknicktafel, relaxte loungebank of tuinstoel. Naast deze twee mogelijkheden, kunt u van Douglas hout ook schuttingen realiseren voor voldoende privacy. Om uw tuin helemaal af te maken, zijn er genoeg ideeën voor decoratie in uw tuin. Maak een plank voor uw planten, kistjes voor de voorraad haardhout of de omheining van een moestuin.

Diverse soorten Douglas hout bij de specialist

Naast bovengenoemde ideeën zijn er natuurlijk nog tal van andere mogelijkheden van Douglas hout. Daarom vindt u bij Tuinhout Compleet verschillende soorten Douglas hout, zoals balkhout, planken, palen en terras delen. Dankzij het ruime aanbod van de specialist, vindt u ongetwijfeld het hout dat u nodig heeft voor uw doe-het-zelf project. Heeft u nog vragen of weet u niet precies welke soort Douglas hout het beste bij toepassing past? Neem dan gerust contact op met Tuinhout Compleet of ga eens langs in Elshout.

https://www.tuinhout-compleet.nl/
Tags: