Pakhuis Delft
Image default
Woning en Tuin

Aannemer schilderwerk

Ook wanneer je woning toe is aan een nieuwe laag verf kun je Aannemer020 inschakelen. Binnen het team zijn verschillende vak-schilders te vinden die allen ruim voldoende ervaring hebben en dus precies weten wat zij moeten doen. Zij zorgen ervoor dat jouw woning of pand binnen een korte periode weer voorzien is van strak en professioneel schilderwerk.

Onderhoudsschilder en schilderwerk na verbouwing of renovatie

Wanneer je jouw woning, winkelpand of horecazaak aan het opknappen bent kan het goed zijn dat je direct ook de wanden mee wilt pakken zodat deze weer mooi strak zijn. Een goede oplossing hiervoor is het stucen van de muren. Aannemer020 kan je hier goed bij helpen zodat je maar één aanspreekpunt hebt tijdens het opknappen van de woning, wel zo handig.

Maar ook wanneer er schilderwerk plaats moet vinden binnen of buiten de woning kunnen zij je daarbij van dienst zijn. Bij buitenschilderwerk zijn zij echter wel afhankelijk van het weer. Wanneer het regent is het niet verstandig buiten te gaan schilderen, maar ook wanneer het erg warm is, is dit niet verstandig.

Wanneer het weer het toelaat staan de schilder ook graag voor je klaar voor allerhande buitenschilderwerk. Het is hierbij echter wel belangrijk dat het houtwerk in goede staat is en goed droog is. Niet in goede staat? Dan kan Aannemer020 ook nieuwe kozijnen plaatsen.

Schilderwerk buiten de regio

Als de nood heel erg hoog is en je met enige spoed een schilder zoekt voor een groot project kan Aannemer020 ook ingeschakeld worden. Zeker wanneer de nood hoog is en een andere schilder die wellicht binnen je gemeente valt, niet beschikbaar is. Echter is het dan wel zo, dat dit om een groot project moet gaan. Dit omdat de schilder normaliter enkel binnen de regio Amsterdam werkt.