Pakhuis Delft
Image default
Gezondheid

Artikelen voor de thuiszorg zorgen ervoor dat u zelfstandig blijft

Er zijn verschillende redenen waardoor het u niet meer lukt om alles zelfstandig te doen in huis. Bij Zorgthuiswinkel.nl koopt u artikelen voor de thuiszorg die het u gemakkelijker maken. De hulpmiddelen die u bij hen in Rijen of in hun webshop koopt, helpen u met het verbeteren van uw gezondheid, uw mobiliteit en uw huishouden. Bepaal samen met uw familie, huisarts of thuiszorg welke artikelen geschikt zijn voor u. Zo koopt u in deze webshop onder andere een in hoogte verstelbare dekenboog. Het kopen van een dekenboog is een goed idee als u het vervelend vindt als de dekens uw huid aanraken, bijvoorbeeld wanneer u verwondingen heeft waar de deken anders op rust.

Aankleedhulpmiddelen

De artikelen van Zorgthuiswinkel.nl nét dat verschil voor u maken, zodat u geen thuiszorg hoeft in te schakelen. Zo verkoopt dit bedrijf verschillende hulpmiddelen die u helpen tijdens het douchen of het aankleden. Met lange schoenlepels is het gemakkelijker om zelf uw schoenen aan te trekken. U heeft ook de keuze uit diverse aantrekhulpen voor panty’s en sokken én met de knopenhaken kunt u zelf de knopen van uw blouse dichtdoen. U koopt bij deze webshop bovendien verschillende beugels voor in de douche of in bad. Aan deze beugels kunt u uzelf vasthouden, zodat u beter uw evenwicht kunt houden. Daarnaast vindt u hier anti-slipstickers en matten. Ook deze producten zorgen ervoor dat u minder snel valt in bad of in de douche.

Bestel online of kom langs

Heeft u hulpmiddelen nodig die u helpen bij het lopen? In de webshop van dit bedrijf koopt u diverse artikelen voor de thuiszorg die kunt gebruiken als u ondersteuning nodig heeft tijdens het lopen. Naast krukken en looprekken koopt u in hun webshop of hun winkel in Rijen loopstokken en rollators. Ook voor rolstoelen en scootmobielen kunt u hier terecht. Hun medewerkers geven u graag advies over het hulpmiddel dat het meest geschikt voor u is. Kom dus langs of neem contact op met behulp van de contactgegevens op hun website.