Pakhuis Delft
Image default
Gezondheid

Behandeling op maat bij deze psycholoog uit Zevenaar

Lijdt jouw kind aan sombere gevoelens, een angststoornis of een ontwikkelingsstoornis zoals AD(H)D of autisme en wil je professionele hulp inschakelen om hiermee om te leren gaan? Dan schakel je in regio Zevenaar een ervaren psycholoog in van Psychologie en Psychotherapie Zevenaar (PPZ) Kind & Jeugd. Bij hun praktijk kunnen kinderen en jongeren tussen de zes en achttien jaar terecht voor een psychologische behandeling en psychotherapie. Op basis van de klachten, de leeftijd en de wensen van het kind (en ouders) wordt een geschikt behandelplan opgesteld om snel en effectief de klachten aan te pakken. Bij deze psycholoog uit Zevenaar, nabij Arnhem, kun je enkel de beste zorg verwachten.

Een behandelplan dat het hele gezin verder helpt

Wanneer een kind lijdt onder psychische klachten, is het als ouders soms lastig om de juiste ondersteuning aan te bieden. Je wilt je kind graag helpen dit op te lossen, maar in veel gevallen blijkt dit een lastige taak. Wanneer je ervoor kiest om een ervaren kinder- en jeugdpsycholoog in te schakelen, krijgen zowel kind als ouder de juiste begeleiding en ondersteuning om met deze klachten om te gaan. Het kan bijvoorbeeld het geval zijn dat jouw kind of puber sociale of gedragsproblemen heeft dat zorgt voor spanning en stress, zowel thuis als op school. De jeugdpsycholoog van deze praktijk uit Zevenaar gaat in gesprek met de jongere en zoekt naar de aard van de klachten. Het doel is en blijft altijd hetzelfde: de klachten wegnemen en de jongere helpen in zijn of haar ontwikkeling.

Informeer bij interesse naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw kind bij een psycholoog van deze praktijk uit Zevenaar? Wacht dan niet langer en neem snel contact met hen op om een intake in te plannen. Je bereikt hen door de contactgegevens op hun website te raadplegen. Ze staan je graag te woord!