Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Bespaar energie en creëer een sfeervolle werkomgeving

Wenst u te besparen op uw verlichting? De specialisten van LED Design Holland helpen u graag. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche en een grondige kennis van wet- en regelgeving, bieden wij een breed scala aan LED oplossingen voor verschillende branches. Of het nu gaat om industrie, kantoren, retail, showrooms, VvE, horeca, sportvelden of scholen, wij begeleiden onze klanten van begin tot eind en bieden een vast contactpersoon gedurende het hele proces. LED verlichting biedt talloze voordelen voor bedrijfspanden, zoals een lager energieverbruik, een langere levensduur en een sfeervolle en veilige verlichting. Bij LED Design Holland informeren wij onze klanten over de mogelijkheden en maken wij lichtplannen op maat voor verlichting van bedrijfspanden. 

Voordelen van LED verlichting op kantoor

LED kantoorverlichting biedt verschillende voordelen. Ten eerste is LED kantoorverlichting prettig voor de ogen en zorgt het voor een lagere energierekening. LED kantoorverlichting kan snel en efficiënt worden geïnstalleerd en de initiële investering is vaak binnen twee jaar terugverdiend. Daarnaast verbruikt LED kantoorverlichting veel minder energie dan TL buizen, waardoor er gemiddeld 60% wordt bespaard op de energiekosten. LED kantoorverlichting is ook duurzamer dan TL verlichting, waardoor er niet alleen bespaard wordt op de energiekosten, maar ook op de vervangingskosten. LED kantoorverlichting is rustiger en trilt minder, waardoor medewerkers minder snel last krijgen van hoofdpijn of vermoeide ogen. Dit komt de productiviteit ten goede. Kortom, LED kantoorverlichting is een uitstekende investering die zorgt voor betere lichtkwaliteit, kostenbesparing en verhoogde productiviteit. LED is een uitstekende stap op weg naar energielabel C

LED systeemplafond verlichting

Een LED systeemplafond verlichtingssysteem is een moderne en energiezuinige oplossing voor het verlichten van kantoor- of commerciële ruimtes. Met LED-verlichting in het systeemplafond creëert u een heldere en aangename werkomgeving. LED-verlichting heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Het verbruikt veel minder energie, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op energiekosten. Bovendien gaan LED-lampen veel langer mee, waardoor u minder vaak lampen hoeft te vervangen. Een ander voordeel van een LED systeemplafond verlichting is dat het een gelijkmatige en diffuse verlichting biedt. Dit zorgt voor een rustige en comfortabele werkomgeving, waarin vermoeidheid en oogbelasting worden verminderd. Kortom, een LED systeemplafond verlichtingssysteem is een duurzame en efficiënte keuze voor het verlichten van uw ruimte. Het biedt niet alleen een heldere verlichting, maar ook kostenbesparing en een prettige werkomgeving.

https://www.leddesignholland.nl/