Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste keuze voor uw grootkeuken en het jaarlijkse onderhoud

Wanneer uw grootkeuken grondig onderhoud nodig heeft, belt u het best naar Valor Services Group met vestigingen in Nederland en België. Als u bijvoorbeeld in de buurt van Breda, Eindhoven of Tilburg horeca of een voedselbedrijf heeft, komen zij met veel plezier langs voor een dieptereiniging. Elke grootkeuken verdient namelijk alleen het beste. Dankzij het Kitchen Kare pakket dat dit schoonmaakbedrijf aanbiedt, kan u altijd rekenen op een zeer grondig onderhoud. U ontvangt bovendien de nodige certificaten na de dieptereiniging.

Wat is een dieptereiniging?

Een dieptereiniging van een grootkeuken is heel wat meer dan een grondige schoonmaakbeurt. Deze reiniging gebeurt als aanvulling op de dagelijkse en periodieke reiniging van uw keuken. Tijdens een dieptereiniging gaan ze aan de slag met elk toestel. Zowel koelcellen, frituren, stoomovens en braadsledes krijgen het beste onderhoud. Ook uw plafond, tegelwanden, wandkasten en vaatwasmachines maken ze schoon tijdens het onderhoud van uw grootkeuken. Als deze ervaren schoonmakers klaar zijn met uw keuken, maken ze de vloer grondig proper. Uw keuken zal blinken alsof die net nieuw is.

Uw oplossing voor ongedierte

Als u wilt voorkomen dat u last krijgt van ongedierte is een jaarlijks onderhoud van uw grootkeuken aanbevolen. Doordat de experten van Valor Services Group grondig alle kanten van de toestellen schoonmaken, krijgt ongedierte geen kans. Ze hebben immers geen voedingsbodem om van te leven. De schoonmakers zorgen ervoor dat alle moeilijk bereikbare plekken, waar ongedierte zich kan bevinden, gedesinfecteerd worden. Als u toch al last heeft van fruitvliegjes of kakkerlakken heeft u naast Kitchen Kare misschien ook het Pest Kare pakket voor bedrijven nodig.

Neem contact op voor uw dieptereiniging

Heeft u interesse in een dieptereiniging? Of zit u met ongedierte in uw grootkeuken? Wat u ook nodig heeft, bij Valor Services Group kunnen ze u zeker verder helpen. Neem daarom vandaag nog contact met hen op en wie weet blinkt uw grootkeuken binnenkort weer als nieuw. Als u meer over dit interessante bedrijf te weten wilt komen, kan u hen dus ook altijd een e-mail sturen.

https://www.valorservicesgroup.nl/