Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

De ooglaserkliniek met persoonlijke en professionele zorg

Bij ooglaserkliniek Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag werken echte specialisten die behandelingen uitvoeren door middel van persoonlijke aandacht en professionele zorg. Dit ziet u tijdens het vooronderzoek, de daadwerkelijke behandeling tot aan de nazorg. De kliniek is door de Consumentenbond als eer goed getest in vergelijking met andere klinieken. Dit komt onder andere dat de behandelingen worden uitgevoerd door specialisten met jarenlange ervaring. Ook volgt de kliniek de regels van het NOG.

Een professionele laserbehandeling aan de hand van verschillende behandelingsmethoden

Voordat de laserbehandeling plaatsvind, wordt er een vooronderzoek verricht. Dit is een uitgebreid onderzoek waarin uw ogen professioneel en uitgebreid worden gemeten. Dit duurt ongeveer anderhalf uur. Dit onderzoek resulteert in een persoonlijk behandelplan waarin 5 soorten behandelingsmethoden in terug komen:

  • PRK-methode: dit is een methode dat de refractieve afwijking corrigeert.
  • LASEK-behandeling: hierbij wordt een oppervlakkig laagje van de hoornvlies voor een deel losgemaakt. Daarna wordt er met de excimer laser gecorrigeerd.
  • LASIK-behandeling: dit is de meest uitgevoerde behandeling. Er wordt in het hoornvlies gesneden.
  • Artisan en Artiflex implantlens: er wordt een kunststoflens geplaatst in het oog.
  • REFLEX-techniek: door middel van een operatie wordt de eigen lens verwijderd en vervangen door een pseudo-accomodatieve implantlens. U kunt zo weer zonder bril scherpstellen.

Deze kliniek is meer dan alleen de beste ooglaserkliniek. U kunt hier namelijk ook terecht voor een ooglidcorrectie. Dit is een behandeling die veelal wordt uitgevoerd wanneer u last heeft van wallen, overhangende oogleden of juist afhangende wenkbrauwen. Ook deze behandeling wordt met veel beleid en persoonlijke zorg uitgevoerd.

Plan gemakkelijk een afspraak in om kennis te maken

Wanneer er interesse is voor een van de behandelingen, wordt een kennismakingsgesprek ingepland. Uw persoonlijke situatie en wensen worden besproken. Ook krijgt u de kans om de ooglaserkliniek te vergelijken. Daarna gaat de kliniek over op het vooronderzoek en de daadwerkelijke behandeling. Bezoek de website van deze specialist en bel voor een afspraak.

https://www.refractiecentrum.nl/