Pakhuis Delft
Image default
Hobby en vrije tijd

Een invulboek om je zwangerschap voor altijd te koesteren!

Of je nu voor de eerste keer zwanger bent of lang niet meer aan je proefstuk toe, iedere zwangerschap is een unieke belevenis. Van de allereerste echo, tot het eerst voelbare schopje. Momenten die keer op keer bijzonder blijven. Niks is dan ook zo mooi om te koesteren als de herinneringen aan je zwangerschap. En dan denk je: “wauw, dit vergeet ik nooit meer!”.

Helaas verlies je na een tijdje vaak die kleine kostbare details. Door het bijhouden van een invulboek van je zwangerschap geniet je ook na de bevalling nog van al die eerste momenten. In een invulboek documenteer je dan ook niet enkel de grote momenten. Ook kleine details maken van zo een boek een persoonlijk pareltje. Wat ging er door je heen wanneer je voor het eerst de hartslag van je kindje hoorde? Voor welke guilty pleasure kroop je stiekem je bed uit? Op hoeveel weken ontdekte je dat je je lievelingsbroek niet langer kon sluiten zonder ongemakken?

Vul al je persoonlijke ervaringen aan met foto’s, tekeningen, echo’s of een etiketje van je favoriete lekkernij. Zo heb je ook jaren later nog een tastbare herinnering aan die wonderbaarlijke periode.

Het invulboek voor zwangere vrouwen: de ultieme cadeautip!

Niet alleen wanneer je zelf je herinneringen wil vastleggen is een invulboek een leuk hebbeding. Ook als cadeautje is het erg leuk om te geven of te krijgen. Ben je nog op zoek naar een geschikt cadeau voor je vriendin, zus of collega? Een invulboek, waarin ze uitgebreidt hun zwangerschap kunnen vastleggen, is een cadeau waarmee je dan ook zeker en vast zal scoren. Mag het eens wat anders zijn dan babysokjes of een luiertaart? Wil je graag een unieke en blijvende herinnering schenken? Een invulboek is in dat geval een absolute aanrader.