Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Een overheerlijke bedrijfslunch bestellen

Een heerlijke bedrijfslunch bestellen doet u bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal! Deze bakker heeft een ruim assortiment met de lekkerste vers belegde broodjes, maar u kunt hier uiteraard ook terecht voor zoete lekkernijen. Alle producten worden vers en ambachtelijk bereid en dat proeft u direct. U kunt uw bestelling eenvoudig online doorgeven en vervolgens op het door u gewenste tijdstip op komen halen. Ook kunt u direct online betalen, zodat u bij aankomst in de bakkerij uw producten direct mee kunt nemen. Dat is de service van deze bakkerij!

Keuze uit een ruim en gevarieerd assortiment aan lekkernijen

Wanneer u een bedrijfslunch gaat bestellen bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal, heeft u de keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod. Zo kunt u kiezen uit diverse belegde broodjes, hartige snacks en maaltijdsalades. Deze lekkernijen zijn genoeg voor een stevige lunch, waardoor uw medewerkers er de rest van de dag weer tegenaan kunnen. Wilt u naast hartige producten ook zoete delicatessen bestellen? Dan heeft u de keuze uit verschillende taarten en gebak, koeken en andere zoete lekkernijen. Ook staat deze bakkerij bekend om hun specialiteiten. Denk hierbij aan heerlijk speltbrood, verse oliebollen, eierkoeken en de lekkerste worstenbroodjes. Uiteraard kunt u ook gewoon vers brood bestellen. Waar u ook voor kiest, u geniet van een heerlijke lunch van hoogwaardige kwaliteit!

Bestel uw lunch eenvoudig online of neem telefonisch contact op

Bent u benieuwd geworden naar alle lekkernijen en wilt u een bedrijfslunch bestellen bij deze bakker? Bekijk dan hun website en plaats u bestelling online of neem telefonisch contact op met de medewerkers van Bakkerij van den Bemd. U kunt zo eenvoudig de gewenste producten doorgeven en de dag en tijd dat u de lunch wilt komen ophalen. Zo staat de overheerlijke lunch al voor u klaar als u langskomt!

https://www.vdbemd.nl/