Pakhuis Delft
Image default
Dieren

Erkende Haagse slotenmakers

Haagse slotenmakers zijn zoals geen ander en zijn samen met de slotenmakers van Amsterdam de eerste slotenmakers van heel Nederland. Hun geschiedenis begon al meer dan 500 jaar geleden toen ze in Nederland sloten begonnen te gebruiken.

In Den Haag bestaan er helaas geen slotenmaker bedrijven die 500 jaar teruggaan maar er zijn er wel een aantal bedrijven die nog bestaan dat iets van 80 jaar terug gaan. Door de generaties heen is het bedrijf van vader op zoon doorgegeven waardoor het nog bestaat.

slotenmaker-expert.nl

De Haagse slotenmakers houden zich bezig met het maken, repareren, monteren en vervangen van sloten, maar ook met het helpen van mensen die buitengesloten zijn. Voor het helpen van mensen die buitengesloten zijn is waar de meeste mensen de slotenmakers Den Haag van kennen. Als je buitengesloten bent kun je 24/7 een slotenmaker Den Haag bellen om je te helpen en ze zijn binnen 30 minuten op locatie. Een paar minuten later ben je dak ook weer binnen dankzij de slotenmaker.

De moderne Haagse slotenmakers houden zich tegenwoordig ook bezig met het installeren van inbraakbeveiliging. Je kunt dan ook bij een slotenmaker Den Haag terecht voor het laten installeren van hele inbraakbeveiligingssystemen en hiervoor betaal je een heel lag prijs in vergelijking tot de kwaliteit.

slotenmakerdenhaag.nl