Pakhuis Delft
Image default
Woningen

Fantastische Highlight vloerlampen

Highlight vloerlampen zijn geweldige verlichtingsarmaturen voor elke kamer in je huis. Deze lamp kan worden gebruikt als lees- of algemene kamerverlichting. Als een bekend verlichtingsmerk in Nederland biedt Highlight soorten vloerlampen aan. De ontwerpen van de staande lamp variëren van traditionele tafellampen met een standaard die op de vloer staat tot modern ogende ontwerpen die zelfs op bomen kunnen lijken. Met een groot aantal vloerlamp modellen beschikbaar, is het gemakkelijker om de beste vloerlamp te kiezen die goed bij je interieurontwerp past. Hier zijn verschillende ontwerpen vloerlampen aangeboden door Highlight.

Design vloerlampen

Tree vloerlampen zijn perfect om een ​​element van de natuur aan je interieur toe te voegen. Deze lampen hebben meerdere takken die armen vormen die de lampenkap op verschillende hoogtes ondersteunen. Deze vloerlampen werken goed in woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes waar je een meer natuurlijke uitstraling aan je interieur wilt toevoegen. Highlight voorziet je van prachtige ontwerpen van tree vloerlampen zoals Highlight Cambio, Highlight Texas, Highlight Golden egg en Highlight Clear egg. Tree vloerlampen zijn geweldige opties voor je woonkamer. Het verlicht niet alleen je woonruimte, maar verbetert ook de uitstraling.

Torchiere vloerlampen

Torchiere vloerlampen zijn een klassieke stijl van verlichting die al bestaat sinds de 19e eeuw. Deze vloerlampen hebben een grote bol aan de bovenkant van de paal. Dit type lampen bestaat uit een voet die één of meerdere lampen rechtop houdt. Torchiere vloerlampen worden vaak gebruikt in woonkamers. Als je geïnteresseerd bent in deze stijl, kun je Highlight Fantasy, Highlight Bolato, Highlight Luna LED, Highlight Santiago of Highlight Bellini kiezen.

Staande lampen

Het ontwerp van de toren vloerlamp is anders dan andere vloerlampen. Andere vloerlampen hebben meestal een ronde voet en één kolomvoet. Bovendien hebben toren vloerlampen vier kolommen die een toren vormen. Zo zien deze vloerlampen er sterker en steviger uit dan andere lampen. Meestal heeft het meerdere gloeilampen die het licht langs de kolom verspreiden. Deze lamp heeft ook een stoffen kap die de lampen afdekt. Als je van dit ontwerp houdt, kun je Highlight Fragola of Highlight Fantasy kiezen. Omdat ze stevig kan staan, is deze design vloerlamp een ideale optie als je kinderen hebt. Dus ook al stoten je kinderen er tegenaan, deze lamp valt niet. Er zijn verschillende vloerlampen die een prachtige aanvulling kunnen zijn op je interieur. Bekijk de website voor alle ontwerpen!