Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Fysiotherapie voor je rugklachten

Ben je op zoek naar goede fysiotherapie voor bijvoorbeeld je rugklachten? Dan zit je hiervoor bij goed FysiCo in Dordrecht! Deze fysiopraktijk staat je bij, wanneer je op zoek bent naar professionele hulp voor verschillende klachten. De medewerkers van deze praktijk zijn specialisten in bewegen. Zij voeren verschillende behandelingen uit om deze zo snel en zo goed mogelijk te verhelpen. De behandelingen die zij uitvoeren, vinden plaats in de ruime oefenzaal op de locatie in Dordrecht. In de praktijk ontdek je prachtige behandelkamers, in een huiselijke sfeer. Op deze manier kan jij helemaal ontspannen en jezelf helemaal op je gemak voelen, wanneer je langskomt voor fysiotherapie voor bijvoorbeeld rugklachten of nekklachten.

Verlichten van je klachten

Deze praktijk gelooft in samenwerken. Samenwerken naar het verlichten van jouw klachten. Zij doen alleen wat jouw lichaam aan kan, zonder pijn of beperkingen. Dat is dan ook de kern van de fysiotherapie die zij in de praktijk verrichten. Wanneer zij met jou aan de slag gaan, dan maken zij samen met jou realistische doelstellingen. Deze doelstellingen probeer je te halen met behulp van de fysiotherapie van deze praktijk. Ook voor medische revalidatie kan je bij deze praktijk terecht. Ontdek de mogelijkheden van medisch sporten en kom erachter of zij hierin iets voor jou kunnen betekenen.

Ontdek de mogelijkheden

De fysiotherapie voor rugklachten bij deze fysiopraktijk is geschikt voor alle leeftijden. Dankzij de goede contacten van verschillende zorgstellingen in de omgeving, kunnen zij naast fysiotherapie ook een bredere zorg bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fysiotherapie na een operatie. Heb je vragen over een van de behandelingen of ben je gewoon simpelweg benieuwd naar meer informatie? Aarzel dan niet en neem dan zeker eens contact op met de praktijk! Zij leggen je graag meer uit over de behandelingen die zij uitvoeren en geven je daarnaast graag antwoord op al je vragen. Wacht niet langer en ontdek snel de mogelijkheden!

https://www.fysicodordrecht.nl/