Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Gesneden uien aanschaffen voor uw horecagelegenheid of groothandel

Gebruikt u vaak uien in uw gerechten, maar heeft u niet de tijd en ruimte om al deze uien zelf te schillen en snijden? Dan is Mol Fresh Food uit Putten, nabij Amersfoort, een uitkomst voor u. Hier kunt u terecht voor gesneden uien in verschillende vormen. Wilt u uienblokjes aanschaffen voor uw vis- of groentegroothandel, bakkerij of vleesfabriek of werkt u in uw horecagelegenheid en maaltijdverwerkingsbedrijf juist met uienringen? Dan heeft u bij dit bedrijf de keuze uit sjalotten, rode uien en gele uien. Dit bedrijf is een van de Nederlandse marktleiders op het gebied van uienverwerking. Bovendien transporteren ze hun gesneden uien ook naar het buitenland. Hun klanten komen namelijk uit zowel Nederland als Duitsland, Engeland, België en Scandinavië.

Uien van goede kwaliteit

Als u zoekt naar geschilde en gesneden uien, bent u bij deze leverancier zeker aan het juiste adres. De ui-producten van dit bedrijf zijn namelijk van de allerhoogste kwaliteit. Daarbij wordt de verwerking van de uien uitgevoerd op hygiënische wijze. Hiervoor heeft dit bedrijf dan ook het FSSC 22000 certificaat voor gekregen. Ieder jaar worden de bacteriologische omstandigheden waarin de uien verwerkt worden opnieuw beoordeeld om te zien of dit certificaat nog steeds geldig is, en dat is tot op heden het geval. Mol Fresh Food heeft ook een speciaal certificaat gekregen voor hun biologische uien, die strikt gescheiden van de gangbare productie worden verwerkt.

Neem contact op om uien te bestellen

Bij deze leverancier in verwerkte uien bestelt u dus enkel gesneden uien van goede kwaliteit. Alle uien worden hier bovendien dagvers verwerkt. U kunt uw uien op dezelfde dag als ze bij dit bedrijf aankomen, verwerkt en al weer ophalen. Het is ook mogelijk om uw bestelde uien door dit bedrijf te laten bezorgen op uw locatie. Voor meer informatie hierover raadpleegt u de contactgegevens op hun website.

https://molfreshfood.nl/