Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Griekse tapas in één van de beste restaurants van Bergen op Zoom

Heerlijk uit eten in één van de beste restaurants van Bergen op Zoom? Kies dan voor een uitgebreid tapasdiner bij Grieks Restaurant Athene. Hier geniet u van heerlijke Griekse gerechten die met de grootste zorg zijn bereid volgens authentieke Griekse wijze. Grieks Restaurant Athene is al meer dan dertig jaar een populaire gelegenheid midden in het centrum van de stad, waar de allerbeste tapas wordt geserveerd. De hele avond kunt u onbeperkt genieten van Griekse gerechten in een warme en stijlvolle ambiance. Een diner met vrienden of familie wordt zo een bijzondere belevenis, waarvoor u graag nog eens terugkomt.

Geniet van de omvangrijke Griekse keuken

De Griekse keuken staat bekend om het gebruik van verse producten, die zorgen voor een intense smaakbeleving. Grieks Restaurant Athene voert daarom alle ingrediënten voor de tapas vers aan vanuit Griekenland. U proeft de authentieke Griekse smaken in gerechten als kipfilet met chilisaus, gebakken mosselen en gefrituurde Griekse kaasballetjes. Dankzij de verse producten en de authentieke bereidingswijze is Grieks Restaurant Athene uitgegroeid tot één van de beste tapas restaurants van Bergen op Zoom. De vriendelijke medewerkers laten u graag de Griekse gastvrijheid ervaren, zodat uw tapasdiner een onvergetelijke ervaring wordt.

Reserveren voor een tapasdiner

Grieks Restaurant Athene serveert van maandag tot en met donderdag heerlijke tapas. Telefonisch reserveren voor een tapasdiner is aan te raden, zodat u verzekerd bent van een beschikbare tafel. Het restaurant wordt drukbezocht en behoort vanwege de kwaliteit en gastvrijheid tot de beste restaurants van Bergen op Zoom. De allerbeste Griekse tapas vindt u hier. Ook op de andere dagen van de week kunt u een tafel reserveren. Dan worden er gerechten geserveerd van de reguliere menukaart, die eveneens op traditionele Griekse wijze worden bereid. Deze kaart is eveneens erg uitgebreid, zodat u meer dan genoeg keuze heeft. Reserveer dus snel een tafeltje!

https://www.grieksrestaurantathene.nl/