Pakhuis Delft
Image default
Woning en Tuin

Het plafond van jouw huis verlagen

De ideale oplossing: een verlaagd plafond. Dit is de ideale oplossingen voor het opfrissen van de uitstraling van jouw huis of bedrijfspand. Een verlaagd plafond heeft meerdere functies en ziet er ook erg mooi uit. Het geeft een andere dimensie en je kan er bepaalde objecten mee afwerken. Het ziet er gelijk nieuw uit en het geeft een gezellige sfeer. Je leest hier waar je een verlaagd plafond kan bevestigen en wat de functies hiervan zijn.

In de keuken
Een verlaagd plafond kan bevestigd worden in de keuken. Hier kunnen spotjes bijvoorbeeld weg gewerkt worden waardoor het er strak uit ziet. Ook is het erg stijlvol en heeft het ene moderne uitstraling. Dit kan bijvoorbeeld boven een kookeiland waardoor er een mooi deel wordt gecreëerd. Een verlaagd plafond is ook erg handig voor de afzuigkap zodat deze goed kan functioneren.

In de woonkamer
In de woonkamer is een verlaagd plafond prachtig en zorgt het voor een minder saai uitziend plafond. Dit zorgt voor een extra dimensie in huis waardoor knusheid ontstaat. Als je naar een normaal plafond kijkt kan dit ook mooi zijn, maar een verlaagd plafond geeft een uniek effect waar je veel plezier van zal hebben.

Op kantoor
Op kantoor is het ook erg functioneel, omdat je op een kantoor moet werken en goede prestaties moet leveren. Door een verlaagd plafond zal je kantoor er niet saai uit zien en krijg je energie van de nette uitstraling. Als je zelf een bedrijf hebt dan doe je je werknemers ook een plezier om te werken met een verlaagd plafond. Dit geeft een fijn gevoel waardoor er beter gewerkt kan worden.

Boven de eettafel
Een verlaagd plafond is ook erg gezellig boven de eettafel zodat hier lampen aan verbonden kunnen worden en er een erg gezellige sfeer wordt gecreëerd. Dit geeft ook meer het gevoel dat je samen aan het eten bent en een leuk moment ervan kan maken. Je kan je huis dus upgraden met een verlaagd plafond en hier ga jij van stralen en je huis ook.