Pakhuis Delft
Image default
Woningen

Hoe vind je je spullen snel terug na een verhuizing?

Wie wel eens verhuisd is, zal het zeker herkennen: alle spullen die je nodig hebt, zijn ineens onvindbaar. Je doorzoekt alle dozen en je vindt het uiteindelijk pas in de laatste. Dat kan behoorlijk vervelend zijn als je het toch al zo druk hebt met alles wat er bij een verhuizing komt kijken. Gelukkig zijn er manieren om je spullen snel terug te vinden na je verhuizing.

Locatie op de doos aangeven

Wat je in ieder geval moet doen, is op elke verhuisdoos een sticker plakken waarop je noteert op welke locatie de doos neergezet moet worden. Zo weten de verhuizers waar alles heen moet en vind jij je keukenspullen terug in de keuken en je beddengoed in de slaapkamer. Op de labels kun je eventueel nog kort opschrijven wat er in de doos zit. Heb je dan een specifiek item nodig, dan hoef je niet elke doos open te maken om te zien of het daar in zit.

Dozen nummeren

Het is misschien iets meer werk, maar als je echt een goed overzicht wilt hebben van waar je spullen gebleven zijn, dan kun je de verhuisdozen nummeren. Tijdens het inpakken houd je vervolgens in een Excel-bestand of op papier bij wat je in elke doos stopt. Zo hoef je alleen maar op de lijst te kijken om te weten waar je favoriete sloffen zijn gebleven of waar je je broodrooster moet zoeken. Natuurlijk moet je dan ook nog steeds op de doos aangeven in welke ruimte hij neergezet moet worden. Zorg dat de nummers goed leesbaar zijn, anders blijf je alsnog zoeken.

De belangrijkste spullen

Verhuizen is een hele klus. Er kan gemakkelijk iets misgaan. Daarom kan het geen kwaad het over te laten aan de professionals van Actie Verhuizingen Breda. Zaken die je echt niet uit het oog wilt verliezen en snel weer tot je beschikking wilt hebben, kun je het beste apart houden. Neem deze bijvoorbeeld mee in je eigen auto terwijl de rest van de spullen met het verhuisauto meegaat. Denk daarbij vooral ook aan het koffiezetapparaat. De verhuizers van Actie Verhuizingen Breda zullen je dankbaar zijn als ze tijdens het harde werk af en toe even mogen opladen met een vers kopje koffie!