Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

In deze webshop kunt u eenvoudig de lekkerste Italiaanse wijn bestellen

Denk u nog vaak terug aan de avonden in het zonnige Italië waarop u genoot van een heerlijk glas Italiaanse wijn? Haal dit dolce-vita gevoel naar uw eigen huis met de Italiaanse wijn die u online kunt bestellen via de webshop ITALIEwijnen.nl! Deze specialist importeert al ruim 15 jaar de lekkerste Italiaanse wijnen naar Nederland. Het enige wat u rest te doen is een Italiaanse wijn naar keuze bestellen in de webshop en u geniet binnen enkele dagen al van het dolce-vita gevoel bij u thuis.

Voor iedereen een geschikte Italiaanse wijn

Bij ITALIEwijnen.nl kunt u diverse soorten Italiaanse wijn bestellen, afkomstig uit verschillende gebieden in Italië. Via de webshop van deze specialist is er voor iedere wijnliefhebber een geschikte Italiaanse wijn te bestellen. Gaat u voor een rode of witte wijn? Of kiest u een rosé, mousserende of dessertwijn? Aan u de keuze. De verschillende wijnen in het aanbod van ITALIEwijnen.nl zijn onder andere afkomstig uit de volgende streken:

  • Friuli
  • Piëmont
  • Toscane
  • Veneto
  • Emilia-Romagna
  • Abruzzo

Voor welke wijn uit welk gebied u ook kiest, de wijn die u bij deze specialist kunt bestellen staat te allen tijde garant voor een ware beleving!

Proef verschillende wijnen door middel van een proefpakket

Via de webshop van dit bedrijf is het ook mogelijk om een proefpakket met Italiaanse wijn te bestellen. Zo maakt u eenvoudig kennis met nieuwe Italiaanse wijnen. Bovendien is dit ook de ideale manier om de wijnen die u tijdens een speciale gelegenheid wilt serveren eerst te proeven. U kiest uit de standaardproefpakketten of stelt eenvoudig een proefpakket naar eigen wens samen.

Bestel direct een (of meerdere) heerlijke wijn(en)

Heeft u een keuze gemaakt uit het ruime aanbod aan Italiaanse wijnen? Bestel deze dan eenvoudig via de webshop van ITALIEwijnen.nl. Wilt u hulp bij het kiezen van een geschikte wijn voor een speciale gelegenheid? Neem dan contact op met de gepassioneerde medewerkers van dit bedrijf via de contactgegevens op hun website.