Pakhuis Delft
Image default
Telefonie

iPhone reparatie is nu een betere keuze dan ooit

Is jouw iPhone nog goed? Bekijk de mogelijkheden voor iPhone reparatie zoals een nieuw scherm of nieuwe batterij. Goedkoop én duurzaam.

Je kunt tegenwoordig een barst in je scherm of een batterij die snel leeg loopt prima laten repareren. Vroeger zou je sneller overstappen naar een nieuwere mobiel, maar tegenwoordig is dit echt niet nodig meer. Doordat na de iPhone 10 voor veel mensen de functies en verbeteringen maar een kleine toegevoegde waarde hebben, is je huidige telefoon ‘gezond’ houden een betere keus. Het is goedkoper en zorgt ervoor dat je duurzaam bezig bent. Want je telefoon laten repareren is een stuk beter voor het milieu dan iedere keer weer upgraden naar de nieuwste versie.

Is je iPhone te repareren?

Je iPhone moet wel heel erg kapot zijn voordat reparatie niet meer mogelijk is. De meest voorkomende defecten zijn prima te repareren. Denk aan het scherm vervangen of de batterij, maar ook aan de camera’s, microfoon, speaker of aan-en-uit knop. Er zijn voor vrijwel iedere iPhone nog wel mogelijkheden voor reparatie als het aankomt op iPhone reparatie. Wist je dat een batterij vervangen vaak maar tussen de 70 en 100 euro kost? Dit is uiteraard afhankelijk van het model telefoon, maar het geeft wel aan dat je jouw telefoon met een reparatie prima kunt upgraden. Ook als je waterschade hebt, dan is informatie inwinnen bij een reparatiewinkel absoluut de moeite waard. iPhone zijn sterk gebouwd, dus waarom hier niet wat langer van profiteren?

Niet rond blijven lopen met een slechte telefoon

Heb jij ook zo’n vriend die de helft van de berichten niet kan lezen door een streep in zijn scherm? Of die vriend die altijd als hij bij jou komt z’n telefoon aan de lader moet? Je kan er om lachen, maar als je weet hoe goedkoop een iPhone reparatie is, dan blijf je je verbazen over waar mensen mee door blijven lopen. Als jouw iPhone X, 11 of 12 nog prima is, dan is de overstap naar de 13 vaak niet nodig. Hoewel je, als je het vorige model snel inruilt, nog relatief weinig hoeft bij te leggen, is het inruilen van een oudere iPhone de moeite vaak niet waard. Dit, terwijl een reparatie zoals een nieuwe batterij of een nieuw scherm, jouw telefoon weer als nieuw kan maken.