Pakhuis Delft
Image default
Auto's en Motoren

Je brommobiel verkopen? Dit doe je het beste bij ons

Je brommobiel verkopen gaat bij ons heel gemakkelijk. Het verkopen van een brommobiel gaat namelijk niet altijd zonder slag of stoot. Oplichters liggen op de loer en je wil natuurlijk wel een eerlijke prijs voor je vertrouwde mobiel. Schakel ons in en wij zullen ervoor zorgen dat het voertuig de prijs krijgt die het verdient. Hierdoor heb jij geen zorgen meer over de verkoop en zal je het gemak van deze verkoopmogelijkheid ervaren. Wij helpen je graag verder!

Een brommobiel verkopen gaat heel makkelijk

Door ons stappenplan is het verkopen van je brommobiel heel eenvoudig. Door dit stappenplan ga je namelijk alle stappen langs en weet je zeker dat je niets zult vergeten. De eerste stap is het invullen van het kenteken en het merk van de brommobiel. Vervolgens de kilometerstand en eventuele details zoals beschadiging of aanpassingen. Door deze gegevens alvast te weten, kunnen we contact met je opnemen en onderhandelen over de prijs. Je brommobiel verkopen zal dus geheel transparant zijn.

Wij komen graag naar je toe om een eerlijk bod uit te brengen, maar is het ook mogelijk dat we een andere koper zoeken. Dit zal online gebeuren. Het is namelijk mogelijk dat wij zelf het voertuig gaan kopen of er een andere geschikte koper voor gaan vinden. Je bent dus verzekerd dat het brommobiel verkopen gegarandeerd gaat lukken. Om onze service te waarborgen en eerlijkheid te garanderen, is het voor ons geen probleem om naar je toe te komen. Of je nu in het puntje van Limburg woont of een dorpje in Friesland.

Neem vandaag nog contact met ons op of kom eventueel langs bij ons in de showroom in Haarlo. Vul het stappenplan in en je zult spoedig van ons horen. Je brommobiel verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest!