Pakhuis Delft
Image default
Auto's en Motoren

Leuke routes voor met de motor

De lente is aangebroken en wat is er nu fijner om te touren met de motor. Mooie plekken bezoeken of een gezellige avondrit maken. Daarom hierbij een aantal mooie populaire motorroutes. Wil je nu weten waar je allemaal bent geweest? Gebruik dan een motor gps tracker. Een klein kastje in de auto die al je bezochte locaties registreert. En een mooi bijkomend voordeel; je motor is gelijk beveiligd tegen diefstal. Je spoort hem namelijk zo op via je app. Bekijk hier de motor GPS tracker van TrackJack.

Populaire Motorroutes

  • Dwars over de Veluwe
  • 1000 bochten route
  • Mergelland route
  • 7 heerlijkheden route
  • 11 Fonteinen steden rit
  • Avondrit Montfoort
  • De Bruinkoolgroevens
  • Rondje Haaksbergen – Lochem – Markelo

Dwars over de Veluwe

Een mooie route door de natuur. Je bezoekt Harderwijk, Barneveld, Otterlo, De Hoge Veluwe, Hoenderloo, Apeldoorn, Elspeet en Harderwijk.

1000 bochten route

Deze route neemt je mee door maar liefst 1000 bochten. Durf jij het aan?

Mergelland route

Dit is een zeer geliefde route onder motorrijders. Je rijdt door het Limburgse Heuvelland met een lengte van maar liefst 114 kilometer. Het Mergelland kenmerkt zich door ronde vormen en kronkelige wegen. Je passeert vele boerenhoeven die de bourgondische sfeer compleet maken.

7 heerlijkheden route

Dit is een uitgestippelde touristische route van de ANWB. Deze route loopt door het Brabants landschap en een klein stukje door België. Deze route is zeer geliefd onder motorrijders vanwege de afwisseling, vele binnenwegen en het bosrijke gebied.

11 Fonteinen steden rit

Deze rit neemt je mee langs 11 fonteinen in Friesland. Een route van maar liefst 210 kilometer over mooie binnenwegen.

Avondrit Montfoort

Dit is een korte route van ongeveer 100 kilometer. Je wordt meegenomen door Oudewater, Gouda, Oudekerk a/d IJssel, Polsbroek en IJsselstein.

De Bruinkoolgroevens

Dit is een heel fijne tour met mooie vergezichten. De tour neemt je ook mee langs spookdorpen waar de mensen onteigend zijn door de bruinkoolindustrie. Ook een educatieve route dus.

Rondje Haaksbergen – Lochem – Markelo

Een leuk en  mooi rondje langs Haakbergen, Lochem en Markelo.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/motor/