Pakhuis Delft
Image default
Woning en Tuin

Luxe inzethorren al binnen 7 werkdagen verzonden en op maat gemaakt

Er zijn weinig dingen die uw zomer aangenamer kunnen maken dan een drinkkoeler, een fijne stoel op de veranda en de zon die meewerkt. Een van de dingen die de zomer wel nóg beter kan maken, zijn de inzethorren die makkelijk in elk kozijn geplaatst kunnen worden. Met het gemak van een inzethor weet u zeker dat u de hor makkelijk kunt plaatsen (en verwijderen aan het einde van de zomer). Bij ons kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen, maar dat is niet alles. Wist u dat wij uw bestelling al binnen zeven werkdagen verzenden, zodat u binnen korte tijd kunt profiteren van uw aankoop?

Op maat gemaakt aan de hand van uw wensen

Daar houden de voordelen overigens niet op. Wanneer u kiest voor onze producten, dan kiest u voor een op maat gemaakte inzethor die altijd precies past. Zeker omdat u op onze website ook gewoon kunt zien hoe u de maten op moet nemen en wij dit zelfs voor u kunnen regelen. Vervolgens gaan we met de maten en uw wensen aan de slag. Bij ons kunt u kiezen uit honderden verschillende RAL-kleuren, zodat u altijd een inzethor kunt bestellen die exact aan uw wensen voldoet. Zelfs wanneer het kozijn zeer afwijkende maten heeft, kunnen wij een product op maat voor u maken.

Meer informatie over het bestelproces en de manier waarop wij onze inzethorren maken, vindt u uiteraard gewoon op onze website. Wanneer u vragen heeft over onze producten of wilt weten of wij een specifieke inzethor kunnen maken voor u, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We helpen u met plezier persoonlijk verder.

Waarom kiest u voor luxe inzethorren?

  • Altijd op maat te maken, dus precies passend.
  • Leverbaar in tal van kleuren zodat u altijd de juiste kleur kunt vinden bij ons.
  • Verse lucht, verkoeling en een gezondere leefomgeving, zonder pollen en insecten binnen.
  • Binnen zeven werkdagen verzonden, dus altijd snel in huis om te gebruiken.
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding bij LuxeHorren.nl.
https://www.luxehorren.nl/