Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

Minder administratie dankzij een douane-expediteur van dit bedrijf

Hemetex B.V. is sinds 1976 als douane-expediteur gespecialiseerd op het gebied van het vervoeren van allerlei soorten ladingen. Daarnaast verzorgen zij de benodigde douanedocumenten voor import, export en transit (doorvoer). Dit bedrijf beschikt over de juiste software om voor u alle documentatie te regelen. Dit doen zij door gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen op douanegebied en de automatisering van het aangifteproces. Zij kunnen dankzij het aangiftesysteem wat zij gebruiken al uw zendingen door heel Nederland bij de douane aangeven en vrijmaken. Voor u heeft dat verschillende voordelen. Uw zending wordt bijvoorbeeld niet langer dan noodzakelijk vertraagd en verdere vervoer kan eigenlijk meteen plaatsvinden.

Hulp bij het gehele transportproces

De douane-expediteur van Hemetex B.V. houdt zich ook bezig met verschillende anderen zaken dan alleen het inklaren van goederen en het afhandelen van douanezaken. U kunt ze ook inschakelen voor het transport van uw goederen. Hierin bieden ze u diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het voor- of natransport van uw goederen, maar ook het transporten van of naar de haven van Rotterdam of een andere bestemming is mogelijk. Zij voeren dit graag voor u uit. Als u wilt kunnen ze zelfs het gehele transportproces van overnemen. Het hele traject, van deur-tot-deur wordt voor u ingepland en uitgevoerd. De experts van dit bedrijf gaan alle mogelijkheden bekijken. Deze zullen ze daarna met u doornemen en in overleg kiezen ze het transportsysteem wat het beste bij u past en natuurlijk de beste prijs- en presentatie verhouding heeft.

Ontdek de vele voordelen van dit bedrijf

Als u gebruik maakt van de douane-expediteur van dit bedrijf kiest voor verschillende voordelen. Zo heeft u geen omkijken naar de het regelen van de verschillende douanezaken en bent u ervan verzekerd dat uw douanezaken door een vakkundig team worden afgehandeld. Dat is het niet alleen, u hoeft zich echt nergens druk om te maken. Dit bedrijf uit Rotterdam regelt echt alles. Ga snel naar de website van deze aanbieder en ontdek ook de andere voordelen.

https://hemetex.nl/