Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Ontdek de tampondruk in de drukkerij

Tampondruk is een relatief goedkope manier van het bedrukken van producten. Vaak wordt een tampondruk gebruikt bij het bedrukken van promotiemateriaal voor bedrijven. Deze druktechniek is namelijk ideaal voor het bedrukken van kleinere producten zoals bijvoorbeeld golfballen of pennen. Vaak worden deze kleinere producten gebruikt als promotiemateriaal. Bekijk nu welke producten er allemaal bedrukt kunnen worden met de tampondruk van Allround Printing uit Valkenswaard. Het bedrijf is gevestigd tussen Eindhoven en de Belgische grens in.

Maak gebruik van de tampondruk

Als u gebruik wilt maken van de tampondruk dan is het belangrijk dat er eerst een mal voor uw ontwerp wordt gemaakt. Dit wordt een cliché genoemd. Op dit cliché wordt inkt gelegd wat door de rubberen tampon wordt opgepakt en deze wordt over het product gedrukt. Dit wordt bij elk product herhaald. Hierdoor is het ook mogelijk om van de kleur van het inkt te veranderen als u iets nieuws wilt. Daarnaast is deze druktechniek een voordelige manier van het bedrukken van artikelen. Wel moet er op worden gelet dat het bedrukken van producten met een zwarte achtergrond af en toe wast lastiger is, de inkt kan hierdoor niet altijd compleet dekken. Heeft u een specifiek project dat u bij het bedrijf wilt laten bedrukken maar weet u niet precies of de tampondruk hier het beste middel voor is? Neem dan contact op met de experts. Zij bekijken samen met u wat de beste druktechniek is voor het project dat u wilt laten bedrukken.

Vraag een prijsindicatie aan

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor het project dat u wilt aanvragen bij Allround Printing in Valkenswaard. Vraag een offerte aan bij het bedrijf uit regio Eindhoven en kom nooit voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast is het ook gelijk mogelijk om al uw vragen te bespreken met de experts. Zij geven u verschillende mogelijkheden voor uw project, waar u uit kunt kiezen.

https://www.allround-printing.nl/