Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor hulp met flexwerkers moet u bij dit bedrijf zijn

Heeft u veel te maken met flexwerkers en heeft u hulp nodig om alle wet- en regelgeving hieromtrent goed te begrijpen en in de praktijk uit te voeren? Dan is het verstandig om de ervaren consultants van FlexKnowledge in te schakelen uit Noordwijk, nabij Leiden. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in de wet- en regelgeving die komt kijken bij een uitzendbureau en alle daartoe behorende rechten. Hiermee bent u verzekerd van gedegen adviezen op het gebied van flexibele arbeid.

Waarom zou u de hulp inschakelen van deze specialisten?

Wet- en regelgeving in Nederland is hartstikke complex en veranderlijk. Rechten die u vandaag nog heeft als uitzendbureau verdwijnen mogelijk over een jaar weer. Hetzelfde geldt voor de rechtend die uitzendkrachten zelf hebben. Om deze wirwar aan informatie en regelgeving voor u te vergemakkelijken biedt dit bedrijf u hulp met de inzet van flexwerkers. Iedere consultant van het bedrijf heeft zijn eigen specialiteit waardoor zij in totaal beschikken over een volledig pakket aan kennis om u zo goed mogelijk te helpen. Dit kan zijn met het opstellen van contracten of het inhuren van personeel dat niet in Nederland woont. Bij al deze acties komt wet- en regelgeving kijken en zullen de consultants van dit bedrijf u ondersteunen.

Bekijk het volledige aanbod aan diensten online

Op Flexknowledge.nl vindt u een uitgebreid overzicht van alle diensten die dit bedrijf en diens consultants aan u kunnen leveren. Van hulp met het inhuren of uitlenen van flexwerkers tot advisering over alle rechten die horen bij een uitzendbureau; zij zijn bereid met u mee te denken. Zij bieden niet alleen advies op maat aan voor al uw vraagstukken. U vindt ook diverse modellen en tools om u op weg te helpen in de wereld van flexibele arbeid. Denkt u hierbij aan het berekenen van kostprijzen en het volgen van de ABU coa. Ga vandaag nog naar de website.