Pakhuis Delft
Image default
Hobby en vrije tijd

Voor wie is musicalles geschikt?

Musicals winnen steeds meer aan populariteit. Denk bijvoorbeeld aan The Lion King, Sister Act en natuurlijk Soldaat van Oranje. Daarom willen ook steeds meer kinderen graag musicalles volgen, zodat ze net zo goed worden als hun idolen. Maar waar kun je eigenlijk musicalles volgen en kan iedereen daar terecht? Bij De Gooische Muziekschool in Bussum zijn kinderen van diverse leeftijden van harte welkom bij de musicalles. Het maakt niet uit of ze al ervaring hebben met zang, dans en/of acteren, want hier krijgt ieder kind de begeleiding die het nodig heeft. De kinderen worden ingedeeld bij leeftijdsgenootjes en zetten samen een leuke eindvoorstelling in elkaar. Ja, de kinderen treden op in een echt theater en uiteraard zijn hun trotse ouders het publiek. Het eindapplaus wordt sowieso een onvergetelijk mooi moment!

Liever zangles of muziekles? Dat kan ook!

Naast musicalles, kun je bij De Gooische Muziekschool ook zangles of muziekles volgen. Houd je dus niet zo van acteren? Dan kun je hier alsnog je ei kwijt! Ga zingen in een koor of volg individuele muziekles, eventueel bij je thuis. Bespeel je liever een muziekinstrument? Dat kan ook. Je kunt kiezen uit veel verschillende instrumenten, dus er zit altijd een passend instrument voor jou tussen. Uiteraard behoren piano en gitaar tot de mogelijkheden, maar je kunt ook gaan voor:

  • Harp
  • Hoorn
  • Drums
  • Trompet
  • Saxofoon
  • Keyboard

Ga spelen in een echte popband

Houd je van zingen of kun je goed een muziekinstrument bespelen? Misschien wil je dan wel graag in een groep spelen. Dan zijn de popbands van De Gooische Muziekschool echt iets voor jou. Voor verschillende leeftijdscategorieën zijn er leuke bands die vaak op zoek zijn naar nieuwe leden. Dus heb jij de ambitie om te spelen in een echte band en regelmatig te repeteren met gelijkgestemden? Dan weet je nu waar je moet zijn!

https://www.degooischemuziekschool.nl/