Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Voorkom een cyberaanval met een phishingtest

Laat een gesimuleerde phishingtest uitvoeren om erachter te komen hoe uw bedrijf ervoor staat als het gaat om systeembeveiliging. Bedrijven zijn vaak doelwit van cyberaanvallen, waardoor het van belang is om de informatie waarover uw bedrijf beschikt te beveiligen tegen hackers. ConanDoyle is een specialistisch bedrijf uit Wateringen die voor bedrijven phishingtesten maakt.

Wat is het voordeel van een phishingtest?

ConanDoyle maakt gesimuleerde aanvallen door middel van een phishingtest die per e-mail verstuurd wordt. Deze e-mail versturen ze naar een gedeelte van uw medewerkers. Door het versturen van deze e-mail zien zij hoeveel medewerkers de e-mail openen en hoe deze wordt behandeld binnen uw organisatie. Niet alleen test dit de beveiliging tegen hackers, het test ook hoe goed uw medewerkers op de hoogte zijn van de verschillende vormen van een cyberaanval. Aan de hand van de uitslagen die uit de test komen, zullen de specialisten van dit bedrijf een rapportage voor u opmaken. Als hackers eenmaal in uw systeem zitten, hebben zij toegang tot informatie die niet voor hun ogen bestemd is. Hackers kunnen deze informatie doorverkopen en op deze manier verdienen zij geld. Dit is natuurlijk iets wat u graag voorkomt. Gelukkig bestaat er beveiliging tegen hackers op verschillende manieren. Deze specialisten helpen u graag door de verschillende systemen voor u te installeren. Wanneer zij voor u een beveiliging plaatsen, wordt uw organisatie op verschillende manieren beschermd tegen aanvallen van hackers. Het systeem bevat een Security Operations Center, wat eigenlijk het middelpunt is van alle beveiligingen. Hier wordt alles voor u geregeld door dit specialistische bedrijf.

Draag bij aan het beschermen van uw bedrijf

Wist u dat u naast het inschakelen van hulp door ConanDoyle ook zelf kunt bijdragen aan het beveiligen van uw bedrijf tegen hackers? Op hun website leest u hoe u en uw werknemers kunnen bijdragen aan het voorkomen van een cyberaanval. Vraag vandaag nog een phishingtest aan bij dit bedrijf uit Wateringen en test hoe goed uw bedrijf beschermd is.

https://www.conandoyle.eu/beveiligen-tegen-hackers